Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Kifogom próbálni a gamet Linuxon, meg valami másik gépen és akkor kiderül, hogy mi a szitu?
-
PauloLajos
csendes tag
válasz
LamerGyuri #197 üzenetére
Köszönöm!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
PauloLajos #193 üzenetére
Safehouse-Customization és ott a shop-okban az Inventori fülön vannak a megnyert cuccok.
Befogadóképességük véges; az érzés, amikor kártyafordításnál egy 4 vagy 5 csillagos cuccnál kiírja, hogy tele az adott Inventori, ezért szaréé-hugyéé eladtad...
Na az megfizethetetlen -
2 kérdésem volna.
Kézi váltó csak drag versenyen van, amúgy automata van csak?
Csalót lehet valahol jelenteni? -
PauloLajos
csendes tag
https://images.app.goo.gl/27S1X2iWEUmggo4h8
-
PauloLajos
csendes tag
A verseny végén lehet választani egy kártyát az ötből. Ha pl. egy tuning-alkatrészt nyerek, azt hol tudom beépíteni? A safehousban nem találtam, azért gondolom hogy rossz helyen keresgélek. Holnap ráérek, átnyálazom mégegyszer
-
MrDerekas
addikt
válasz
PauloLajos #184 üzenetére
Milyen kártyák? Melyik szeró?
-
PauloLajos
csendes tag
https://youtu.be/moiPUk3dZAY
-
Yeffy
veterán
szero Nightriderz, csati altalaban GN1, esetleg 2.
ha nincs senki, neha atnezek EN 1-re is.elhiszem, h a masik lassabb, kimertebb, de nekem mar nincs annyi idom, kedvem meg erom belefeccolni, mint anno volt, kifejezetten jol jott a gyorsabb cash/rep dobalas, h mihamarabb megvehessem a kedvenceimet.
a grafikat meg tovabbra se ertem, mitol "verpistikesebb", emlekeim szerint anno ugyanilyen volt.
-
PauloLajos
csendes tag
Nem sikerült rájönni hogy a kártyákat hogy tudom használni! 🤔
Valaki tud segíteni? Köszönöm! -
nuke7
veterán
megnéztem, nagyon fun nosztalgia, de a menuk kicsit túl vannak bonyolítva ...
látszik, hogy micro transaction-re épült...A gamepadet csak akkor érzékeli, ha a játék indítása előtt már be volt kapcsolva.
Melyik szeró a legjobb... én találtam egyet, ahol végtelen pénz van, de ott nincs senki -
Soderes
senior tag
Egyébként most itt a PH-sok hol tolják, milyen szerveren? Milyen csatin kommunikáltok?
-
tutuhawer
őstag
válasz
MrDerekas #171 üzenetére
szevasz. Értem. Egy-két nap és talán lesz pár szabad pillanatom játszani.
Ott megyek, ahol a többség megy, mindegyfiatalos, gyorsabb, vérpistikés: nézőpont kérdése. Ajánlom kipróbálni mindenkinek, aki leszúrja a másikat, hogy elnyomott 5-8-10 nitrót a versenyben, hogy tessék kipróbálni elnyomni azt az 5-8-10 nitrót a versenybe, ütközés és hibátlan full extra menetet összerakni. Volt szerencsém, az se kutyafüle, és a vérpistike mindig veszít, ha én, te, mi meg jól felkészülten megyünk be. nitro, ready, nitro, pajzs,, ott , ahol kell, stb, nem részletezem.
Klasszikus, melós, veterános. Az idő pénz. Melózok eleget, inkább az időt itt megvásárolnám, a ranglétrát már véggijártam 10 éve, most csak versenyt akarok, kaparni nem nagyon.
mindegy, hétvégén nem utazom sehova... se. vissza... se... itthon vagyok, megyek pár versenyt, ahol kell, aztán nyomom.
-
MrDerekas
addikt
Kis #update
A legutóbbi frissítéssel bekerült pár új cucc World United Official (előtte ez volt a WUGG) szerver felhozatalába.
Autók:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
Valamint kártyacsomagok (elfogadható árakon): Mistery part és skill, Bronze és Silver Part packok. Akinek van elverhető pénze.
Egyetlen verseny megtételével, pedig feloldásra kerül az első Event achi, ami egy platinum packot ad és ebben legalább egy darab négycsillagos alkatrész található. Természetesen ingyen. -
MrDerekas
addikt
válasz
LamerGyuri #169 üzenetére
Én is valami helyi korlátozásra, házirendre tippelek, főleg a neterror hibaüzi miatt. A router a fő gyanúsított.
-
LamerGyuri
senior tag
Milyen rendszered van? Honnan? Eredeti, aktivált? Routerben a tűzfal ki van kapcsolva, UPnP pedig be? Alapbeállításon megy, vagy esetleg túl szigorú szabályok nincsenek benne beállítva? Mikor volt utoljára újraindítva? TP-Link-ek szeretnek 2-3 havonta meghülyülni.
Honnan töltötted le a játék állományát, valamint a launcher-t?Azért nem értem, miért nem jó nálad, mert nekem a laposon aktivált, naprakész W10 Pro van, free Avast, Inteles videokari, és csak a microsoft adathalász szarjait kapcsoltam ki, minden más gyári beállítás. A grafikai megjelenítés nyilván nem fullos az integrált miatt, de bármikor tudok játszani online.
Ja, és kizárólag wifi-n nyomulok a laptopon. -
Attici
őstag
Már nyomom is! Ez jó hír volt, Köszönet érte!
-
Húhú, öröm volt olvasni a cikket, le is szedtem, megy szépen a játék, ezer köszönet.
Egyelőre a nightriderz-re regeltem be, de kipróbálom a másikat is mert látom többen ott vannak. -
tutuhawer
őstag
szevasztok
dolgozom folyamtosan, nincs időm belépni
van viszont kábelem, stabil a net, talán,
hova kell majd lépni, nightriderz marad? -
-Rolika-
senior tag
Ezt dobta az előbb
Azt tudjátok, hogy acsiknál mi az az event? -
-Rolika-
senior tag
Köszi
Azt hittem változik. Szívesen mentem volna Hastingsen pár körrel többet. -
F1vito
újonc
sziasztok!
segitseget kernek
letoltottem a jatekot, kiralyul regisztraltam, mar 200at vert a szivem a toltokepernyonel, majd a jatek becrashelt...
es folyamatosan be is crashel
crashdumpba ezt irja: 'unhandled exception at 0x009e9521 in nfsw.exe: access violation reading location 0x00000008'
majd a gamlauncher kiirja, hogy 'killed by task manager'
valaki valami gyogyirt tud ra? lovesem sincs mi lehet.. -
Soderes
senior tag
Kaptam valami frissítést reggel, de ez sem segített.
Még talán szarabb lett, mint volt.Szvsz vannak itt szerver problémák bőven.
-
-Rolika-
senior tag
Ezek a rózsaszín pöttyös versenyek változnak vagy mindig csak ugyanaz a 4 van?
-
MrDerekas
addikt
Igen meg nem
A honfoglalósdihoz, azért illene némi létszám. Tehát három emberért... Mondjuk mivel a GN a nem preferált nyelvekhez van fenntartva. Akkor legyen a GN2. Ezen láttam én a legkevesebb aktivitást, ezért ezt szép csendben megszállhatjuk, amolyan beszivárgósosan
Mondjuk ha a nagyfőnöknek nem tetszik, majd jelzi.
-
törölt tag
Én nem diszkordozok, de tolom a játékot!
-
MrDerekas
addikt
Közben értekezem a háttérhatalommal
Csatorna be lesz foglalva, a cikk marad a helyén, ez marad a fő topik. Többen kell lennünk és akkor lehet melózni az összefoglalón. A terelgetés kellene a wugg szeró felé. Nem vagyunk még olyan sokan magyarok, ezért arcpirító lenne két szerón kisajátítani egy-egy csatornát a hazai chat-nek. Én javaslom az egy szeró, egy csatorna irányt. Ezzel nem akarunk senkit kizárni, innen vagy onnan, mert mindkét szerón lehet profil, aztán próbálgatás, közösség megismerés után eldönti ki-ki, hogy melyik lesz a fő accja.
Kezdődhet a toborzás -
MrDerekas
addikt
A szolgáltatód irányába is elég ha mikro szakadások vannak. Ha szerver oldalon lenne a probléma, az tömegesen jelentkezik. Vagy valami háttérben futó folyamat akassza meg a gépedet. (Van pár vírus is ami előidézheti, vírusirtó is bekavarhat, plusz néhány monitorozó progi is egyidejű futás mellett képes megölni a játékélményt) Tipp: kábel csere, router/modem restart, torrent kilövése
-
Soderes
senior tag
Nekem az a gondom, hogy minden szép és minden jó.
De nem tudok multizni.Neterror:connect_peer_timeout
Állandóan kidob.
Mi a megoldás erre?
Amúgy nagyon örülök a Reborn-nak.
-
Yeffy
veterán
-
MrDerekas
addikt
válasz
vmarci21 #110 üzenetére
Igen, jól írod. Fanatikusok. Vannak támogatók, mert a szerver tényleg nem megy ingyen, viszont a fejlesztést a "hívők" csinálják. Ha esetleg csurran nekik a donate opcióból én kicsit sem bánom.
Az EA végtelen fejős tehene volt ez a játék. Ömlött a pénz fejlesztés nélkül. Addig nyúzták, még szakembert és technikát sem kellett belerakniuk, aztán lámpaoltás. Az üzletpolitikájuk ilyen. -
-Rolika-
senior tag
Tuti elmegy. Én laptopon játszom mediumon és simán élvezhető, pedig nem egy erőmű.
Más. Nektek talál multi versenyeket? Vagy inkább csak rossz versenyeket keresek? Még az első nap talált ellenfeleket, akiknek én nem voltam ellenfél
de tegnap óta hiába nyomok a multira, nem talál ellenfeleket.
Amugy WU szerveren tolom. -
Debesq
tag
válasz
MrDerekas #116 üzenetére
Gratulálok! Nekem még nem volt szerencsém.
(#117) Yeffy Grat neked is! Én nem találom a térképen azt a versenyt.
Ja, és megcsináltam kétszer a Dover Street Challenget, és nem adott semmit.Pedig direkt bementem a shopba is, vettem valamit, azt mondták akkor megjön a jutalom, de semmi. Vagy már nem is érvényes?
(#120) rep3at Hajrá! Biztos elmegy, szerintem nem kell hozzá erős gép.
-
rep3at
őstag
Tetszik a játék is és az írás is, lehet hogy meg is próbálom ha a gépem elbírja
-
Tajrexi
tag
válasz
barack1997 #114 üzenetére
NR nálam megy ezerrel.
-
barack1997
senior tag
Engem ma például már be sem enged a szerver..
-
vmarci21
tag
Egyetlen dolgot nem értek: Az EA megszüntette a játékot (vagy legalábbis a mögötte lévő szerverek működését), mert nem érte meg nekik. Ha jól értem a cikkből, most még az a bevételforrás sem él a játékban, ami már az EA-nak is kevés volt... - akkor mégis mi ebben az üzlet? Elég valószínű, hogy egy szerver nem megy el 0 pénzből, miközben ha jól értelmezem, akkor a bevétel az pont 0... - vagy valakik annyira World fanatikusak, hogy komoly pénzeket / programozási munkát tesznek bele, csak azért hogy legyen?
-
MrDerekas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged