- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni #348 üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnekJa, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #334 üzenetére
Kinek ez, kinek az
Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #229 üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Medence topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest