- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bekő Tóni #348 üzenetére
Na az van kérlek - rohaggyak meg
- hogy a 918, hmmm, A-ba gyengusz. 342km/h végsebesség 749 stat mellett, skillezetlen nitro azért nem olyan gyenge, de nem lessz ebben a ligában bajnok.
Huayra. Hát, húúúú beszabehu, meg hmmm, hmmm. A fizikája, mint az AMS bömbinek, kicsit lassan kezdi a gyorsulást, de belehúz azért. Imádom az érintésérzékeny verdákat, de ezt már nekem is túlkormányzott. Vezetési szokásokat át kell értelmeznem. Ahol eddig motorfék, ott csak kanyarodni kell, ahol fék volt eddig, most csak motorfék. Szóval, ja, brutál a "lassulása". Egy nehéz dögnek érződik egyébként, mikor fékezve próbálsz vele kanyarodni, akkor ráadásul kecses, mint az eldobott tégla. Az egész autó olyan érzést kelt bennem, mintha egy forrponton tomboló és pusztító fenevad lenne a motortérben, ami minden sofőr hibánál elszabadul. A world loop-on még nem tudtam végsebességig kinyomni a szemét a dögnekJa, ez a pro kiadás (minden tuner cucc 3*os fehér benne) Hirtelen ennyi. Nagyon állat a gép
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #334 üzenetére
Kinek ez, kinek az
Az ultrák felét ki is baszkodtam belőle, mert csak drag-ra volt jó, ahogyan adták.Itt a dragos Cinkét kis "szürke zónás" melóval meg lehetett szerezni kb. másfél-két óra alatt, de észrevették, és "javították". Bünti nem volt, akinek megvan, megtarthatta.
Bő fél óra hosszán múlt, hogy lecsúsztam róla: "...majd holnap megcsinálom...", aztán mire észrevettem, hogy Cinkezáróra, már késő volt. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Bekő Tóni #229 üzenetére
Ez az eredetiben is így volt; amíg nem léptél ki, majd újra be a játékba, addig a versenyekben az utolsó, belépéskori szintedet mutatta. Ettől függetlenül a nyerhető pénz és rep, pályák, autók az aktuális szintnek megfelelően működtek.
Ha nálad ez nem változik az ugyanazzal a névvel való visszaregisztrálás miatt, írj a supportnak, reseteljék a profilod adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest