Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
A megcsúszások nem a vezető hibái ebben a játékban...
Miért mondasz butaságot?
A linken rekord időt mentek, mehetett volna óvatosabban is megcsúszás nélkül.
Mondom ezt mind azért mert igen is lehet úgy leautózni kört, hogy ne csúszón meg az autó. Beállítás kérdése.
RS4 sikerült..három körből egyet
Sajnos nincs videó rögzítésre alkalmas készülékem a fényképezőmön kívül, és a telefonomon kívül ezek meg nem erre a legalkalmasabbak.. -
dangerzone
addikt
Nem nem .
Például veszem az új nissan skyline esetét, mert azzal mentem a legtöbbet.
Mikor 100-on van a mutató, akkor 120 környékén megyek. Ugye ,ha mérföldet jelezne, akkor 160-nal kéne mennem. Viszont, 160 környékén ,meg megint azonos a két mutató, később megint eltérnek.
Másrészt azért sem lehet mérföld ,mert pl az rs4-es is 280-ig, vagy meddig van skálázva. És nem hinném, hogy 400 fölötti km/h-s sebességre tervezték.Az rs4-est ha tudod nézd már meg légyszi, nagyobb tempónál hatalmas az eltérés. Legalábbis nálam.
-
KvPt
tag
Ez után a videó után én inkább mégse csinálnék, lévén csak jóval lassabb autóm van egyenlőre, és ebből a videóból is remekül kiderül, hogy bizony lehet farolás nélkül vezetni, még ilyen vadállat autót is. Ahol volt némi csúszás, az is azért volt, mert elfékezte magát, illetve mert túl gyorsan ment bele a kanyarba, szóval az nem a játék hibája, hogyha ilyenkor megcsúszik.
-
gulupeti
senior tag
Azért nem próbáltam meg billentyűzetről, mivel az előzetes hírek alapján nem egy underground 1 szerű játékot várhattunk (meg ugye itt van nálam egy Momo), hanem szimulátoros jellegűt. Kormánnyal is simán el lehet dobni a járművet, ha nem figyel az ember, gondolom a billentyűzetre ez fokozottan igaz.
Véleményem szerint kár is lett volna billentyűvel próbálkozni, igazából így kellett volna, hogy fogalmazzak. -
KvPt
tag
Annyira kell össz-vissz figyelni, hogy ne fordítsunk túl sokat a kormányon, illetve ne menjünk bele túl gyorsan a kanyarba és ne adjunk túl nagy gázt közben. Ezt persze nem könnyű mindig összhangba hozni, de némi gyakorlattal azért, az esetek nagy részében meglehet csinálni. Nekem is volt már olyan futamom, ahol az összes kanyart sikerült "tisztán" bevennem. És az, hogy ezt nem egyszerű megcsinálni, szerintem csak azt mutatja, hogy a játék a valósághoz viszonylag közeli szimuláció. Nem is értelek igazából, azt várod, hogy ilyen autókat csak úgy elvezetgetsz lazán? Hát azért ez tényleg nem egy arcade, 10 éveseknek való játék, szóval nem lehet elvárni, hogy egyből tudd vezetni az autókat. Gondold el, igaziból mennyi ideig kéne tanulni?
-
KvPt
tag
Hát akkor gondold végig újra. Szerinted eltudnál vezetni egy igazi autót billentyűről? Nem hinném... Ehhez a játékhoz egyszerűen túl pontatlan a billentyű, illetve elég sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy normális szinten tudj benne menni, amire a legtöbb embernek nincs igazán türelme (de azéert nem lehetetlen).
Azok akik nem tudnak farolás nélkül kanyaradni, ne a játékot szidják, hanem próbáljanak ügyesebben autózni, mert igenis belehet venni a kanyarokat szépen is (ha csikorog a kerék, az még nem jelenti azt, hogy farolunk). -
gulupeti
senior tag
Attól szimulátoros, hogy Logitech Momo Racinggel próbáltam (mindenféle segítséget kikapcsolva amit a játék felkínál) és nagyon frankón lehet vele kezelni a vasakat, míg például egy Gridet véleményem szerint egyáltalán nem. Az sokkal inkább pörgősebb, arcade jellegű gamepados játék. Ugyanúgy pl. a Colin Dirt billentyűvel játszhatatlan volt, többször próbáltam sikertelenül, azonban Momoval azt is nagyszerű. Persze nem azt mondtam, hogy a Shift szimulátor, csak szimulátorosabb, realisztikusabb mint pl a Porsche Unleashed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest