- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem próbáltam meg billentyűzetről, mivel az előzetes hírek alapján nem egy underground 1 szerű játékot várhattunk (meg ugye itt van nálam egy Momo), hanem szimulátoros jellegűt. Kormánnyal is simán el lehet dobni a járművet, ha nem figyel az ember, gondolom a billentyűzetre ez fokozottan igaz.
Véleményem szerint kár is lett volna billentyűvel próbálkozni, igazából így kellett volna, hogy fogalmazzak. -
Attól szimulátoros, hogy Logitech Momo Racinggel próbáltam (mindenféle segítséget kikapcsolva amit a játék felkínál) és nagyon frankón lehet vele kezelni a vasakat, míg például egy Gridet véleményem szerint egyáltalán nem. Az sokkal inkább pörgősebb, arcade jellegű gamepados játék. Ugyanúgy pl. a Colin Dirt billentyűvel játszhatatlan volt, többször próbáltam sikertelenül, azonban Momoval azt is nagyszerű. Persze nem azt mondtam, hogy a Shift szimulátor, csak szimulátorosabb, realisztikusabb mint pl a Porsche Unleashed.
-
"Bár a Porsche Unleashed résszel sajnos nem volt szerencsém játszani; állítólag az a legszimulátorosabb NFS rész."
Ezt nem tudom, hogy ki állítja, de annak idején nem keveset toltam ezt a játékot, de a Porsche Unleasheadet még komoly jóindulattal sem nevezném szimulátorosnak, legalábbis én nem vettem észre, hogy az lenne. A Shift már jóval inkább az. A Porschet nem keveset toltam billentyűvel, míg a Shiftet már meg sem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest