- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tilos az Á #106 üzenetére
Decemberben sem volt korlátlan a növekedés, sok kicsi korrekció volt, most ép egy nagy van.
Néz meg itt:
https://charts.bitcoin.com/chart/price
December 17-ig a korlátlan növekdés görbéjét látod. Utána pedig elkezdett csökkenni. Abban igazad van, hogy innen még bármi jöhet, de a korlátlan növekedést én már nem hiszem.A számodra azért piramisjáték a kriptovaluta mert se a piramisjáték se a kriptovaluta fogalmát nem ismered pontosan, csak hallottál, olvastál róla ezt azt.
Talán nem. De! Az emberek nem hülyék, a tiszta piramisjáték már nem lenne túl sikeres. Ezért jöttek azok a megoldások, ahol kombinálják valami mással. Ez is az. Legalábbis szerintem. Hogy miért?Mi a piramis játék lényege?
Egy v. kevés ember indítja. A piramisban alacsonyabban lévők fizetik a magasabban lévők nyereségét. Egyre több embernek kell belépni, hogy fenntartható legyen. A végén összedől.Ennek megfelel a bitcoin? Szerintem lényegében igen.
Azért mert az újonnan belépetteknek egyre többet és többet kellett fizetnie ugyanannyi bitcoinért. Ezzel egyre értékesebbé téve a rendszerben lévők bitcoinját. Érted? Aki most kilép az annak a pénzével távozik, aki később lépett be a rendszerbe. Persze nem egyértelmű a kapcsolat. Ezért nem tiszta piramisjáték. De a piramis jelleg szerintem egyértelműen felismerhető. Ez az egyetlen értelmes magyarázata a hihetetlen árfolyamnövekedésnek. Ezért gondolom, hogy be fog dőlni. Csak az a kérdés mikor, és mennyire lesz látványos.Hogy értsd a bitcoin valós értéke az a be- és kifizetések fifo vagy átlagáron vett jelenértéke kellene legyen mondjuk dollárban vezetve. A többit csak a kereslet generálta. Ami lufi. Amint a kereslet csökken az árfolyam is fog. Elismerem ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest