Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
GoldhandRent #1 üzenetére
Ketlem, hogy az NV emiatt megint kiadna a 3070/3080Ti-t. Bar Supernek meg mehet
-
hokuszpk
nagyúr
a Micron igy harcol a banyaszok ellen
-
tibaimp
nagyúr
Meg azért nem lehet VGA-t/HDD-t kapni, mert mind ment az autókba, vagy mindenki gamer lett hirtelen...ja, tényleg...
Azt mondjuk nem tudom, ennek mi köze ahhoz, amit én írtam
szerk: és egyszer már volt ilyen, ha akkorra visszaemlékszel a GTX 10xx sorozat szépen be is ragad vagy 3 évre, pedig akkor semmilyen csiphiány meg vírus nem volt.
-
zone
őstag
Hogyne. Az autóiparban is a bányászok miatt van chiphiány. Annak biztosan semmi köze az egészhez, hogy már egy éve világjárvány van és nagyságrendekkel több időt töltenek otthon az emberek. Az is elhanyagolható gondolom, hogy a kínálat/gyártókapacitás csökkent, miközben a kereslet nőtt.
-
törölt tag
Mivel minta sincs én kételkedek benne, hogy tényleg működne a termék. Szerintem ez jelentheti azt, hogy a próba gyártásnak sem fogtak neki, vagy az nem lett annyira sem sikeres, hogy a minta a megfelelő mennyiségben és minőségben rendelkezésre álljon.
Ha idén decemberig lesz meg a minta, akkor kb.: jövő nyárra lehet belőle letesztelt késztermék, ami csak arra vár, hogy befussanak a kamionok az áhított 2 gb-os gddr6x-es memóriákkal megtömve, és ide érhet kb.: szeptemberre.
-
tibaimp
nagyúr
A bányászok miatt van ez, csak nem merik így nyíltan kimondani, mivel kb. minden VGA fejlesztés lelassult/megállt, mert így is elviszik az összes kártyát.
-
omfgk
veterán
válasz
GoldhandRent #1 üzenetére
A címen nekem is megakadt a szemem.
-
kikikirly
senior tag
Anno AMD a HBM memóriával próbált villantani, GDDR6X-nél se látom mire jó.
3070-en sima GDDR6 van mégis 8gb-al dobták piacra, és nagyon nem akar megérkezni a beigért 16gb-os változat. Persze ki vett volna RTX3080-at 10gb GDDR6X memóriával ha kistestvérén 16gb van(3070 526bitje miatt 8 vagy vagy 16gb-ot tudnak rápakolni).Kelleténél nagyobb áldozatot hoztak a GDDR6X memória kedvéért... -
GoldhandRent
őstag
takaréknak mondják
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest