Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
GoldhandRent #1 üzenetére
Ketlem, hogy az NV emiatt megint kiadna a 3070/3080Ti-t. Bar Supernek meg mehet
-
hokuszpk
nagyúr
a Micron igy harcol a banyaszok ellen
-
tibaimp
nagyúr
Meg azért nem lehet VGA-t/HDD-t kapni, mert mind ment az autókba, vagy mindenki gamer lett hirtelen...ja, tényleg...
Azt mondjuk nem tudom, ennek mi köze ahhoz, amit én írtam
szerk: és egyszer már volt ilyen, ha akkorra visszaemlékszel a GTX 10xx sorozat szépen be is ragad vagy 3 évre, pedig akkor semmilyen csiphiány meg vírus nem volt.
-
zone
őstag
Hogyne. Az autóiparban is a bányászok miatt van chiphiány. Annak biztosan semmi köze az egészhez, hogy már egy éve világjárvány van és nagyságrendekkel több időt töltenek otthon az emberek. Az is elhanyagolható gondolom, hogy a kínálat/gyártókapacitás csökkent, miközben a kereslet nőtt.
-
törölt tag
Mivel minta sincs én kételkedek benne, hogy tényleg működne a termék. Szerintem ez jelentheti azt, hogy a próba gyártásnak sem fogtak neki, vagy az nem lett annyira sem sikeres, hogy a minta a megfelelő mennyiségben és minőségben rendelkezésre álljon.
Ha idén decemberig lesz meg a minta, akkor kb.: jövő nyárra lehet belőle letesztelt késztermék, ami csak arra vár, hogy befussanak a kamionok az áhított 2 gb-os gddr6x-es memóriákkal megtömve, és ide érhet kb.: szeptemberre.
-
tibaimp
nagyúr
A bányászok miatt van ez, csak nem merik így nyíltan kimondani, mivel kb. minden VGA fejlesztés lelassult/megállt, mert így is elviszik az összes kártyát.
-
omfgk
veterán
válasz
GoldhandRent #1 üzenetére
A címen nekem is megakadt a szemem.
-
kikikirly
senior tag
Anno AMD a HBM memóriával próbált villantani, GDDR6X-nél se látom mire jó.
3070-en sima GDDR6 van mégis 8gb-al dobták piacra, és nagyon nem akar megérkezni a beigért 16gb-os változat. Persze ki vett volna RTX3080-at 10gb GDDR6X memóriával ha kistestvérén 16gb van(3070 526bitje miatt 8 vagy vagy 16gb-ot tudnak rápakolni).Kelleténél nagyobb áldozatot hoztak a GDDR6X memória kedvéért... -
GoldhandRent
őstag
takaréknak mondják
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest