Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#06658560 #79 üzenetére
MS termék, de a DirectX SDK-ban található programok messze nem szolgáltatnak elég példát a programozóknak. Nyilván az, hogy valaki tud D3D-ben programozni messze nem jelenti azt, hogy kapásból összedob egy tökéletes D3D10.1-es demót a legújabb eljárások használatával. Az új API használatára érkezik rengeteg dokumentáció az MS-től és az AMD-től. Mire kell különösen figyelni, ezt ne csináld úgy stb ...
Jelen pillanatban az AMD Graphics Computing Research Team ért a legjobban a DX10.1 által felkínált lehetőségek kihasználásához hiszen az ő feladatuk abból áll, hogy az egyes eljárásokra komplett, példaprogrammal is rendelkező anyagot publikáljanak, emellett készítsék a nyálcsorgató AMD-s technikai demókat.
A többi fejlesztő majd ezekből fog tanulni, amikor a saját DX10.1-es programjaikat fogják írni. -
spln
tag
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Igen, ha lenne egy GT200-as kártyám csak ezért valószínűleg nem cserélném le.
Ellenben ha fejlesztenék, és döntenem kéne, hogy GT200 vagy 4800, akkor már más a helyzet...
Illetve a valóban dx10.1-re épülő játékokban nagyobb különbség várható mint ezt mások is írták(#20) Dark KillerX:
Én nem kívánom, hogy mennyen tönkre az nV, nyilván nem tenne jót a piacnak...lásd cpu-nál intel
Csak az nV-nek ideje valami valódi újítással előállni, mert a gyártunk egy nagyobb chipet taktika már nem jön be. -
Dark KillerX
addikt
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Mért van olyan érzésem mnidenki szídja az Nv-t mind a bokrot,pedig konkurencia nélkül vehetnétek 4850-et 100000-ért.Azért kellene rímánkodni,hogy az Nv új szériája tutti legyen,ezáltal minél kiélezettebb legyen a helyzett,és hogy minnél jobban nyomják le az árakat.Monopol helyzetben durván elszaladnának az árak.
Ui.:Nem tudom,mekkora különbséget láttok a képek között,én látok minimálissat,de ha játék közben megy a zuzás nem hinném,hogy ilyen aprósgokkal foglalkozzak,egy a lényeg legyen meg az elegendő framerate
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest