- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szondar
csendes tag
válasz
Dark KillerX #13 üzenetére
Az árnyékhatásokban nagyon jelentős a különbség.
Lehet számomra azért egyértelmű, mert 3D-s látványtervezéssel foglalkozom. -
Ste
addikt
válasz
miért amíg nem volt Ati visszavágás, mennyiért vetted az Nv karikat?
-
bossvico
senior tag
válasz
Én állig Nv fan voltam mindíg is, de nekem pont az az érzésem, hogy ők azok akik nem voltak hajlandóak olcsóbban adni ha tehették volna sem. Na ez most fordult, és a 9800-at adnák százér, ha nem lenne 4850-es. És meg se jelent volna a 200-as széria.
Végre kaptak a zöldek egy taslit.
És ezért váltottam Atira.Képeken télleg észrevehetőbb, az árnyék végre nem sötét vonal csak.
Jo jo.
-
mephi666
nagyúr
válasz
pont ezt akartam még mondani
ezért szoktam általában az fsaa kikapcsolásával teljesítményre gyúrni, ha nem elég gyors a játék, mert folyamatos mozgás/hent közben szerintem nem annyira zavarók a recés élek, mint komolyabb játékoknál a sebességcsökkenés... aki meg a nagy csimmbumm alatt screenshotolja a zombi fejét, hogy recés-e a füle, arról meg megvan a véleményem
ezek a felnagyított képek olyanok, mintha 3megapixeles meg 10megapixeles képeket nagyítgatná az ember, hogy mennyivel jobb a 10megapixel... holott 3megapixelesről is tűéles képet lehet nyomtatni a családi fotóalbumba
mellesleg én is bízok benne, hogy az nvidia visszavág... kell a kiélezett verseny, hogy normálisak maradjanak az árak... még azt sem bánnám, ha belépne pár új cég is a piacrajó nagy kavarodás lenne... szeretnék újra többrésztvevős teszteket látni... régen ott volt az nvidia/3dfx/s3/ati/matrox/stb... de jók voltak azok a többoldalas tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged