- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
az Acer egér mókás!
-
Dracula
őstag
Ez alatt pontosan mit kell érteni?
"Ezzel a szerencsétlen húzással elérhető az is (lásd a Dragon Age 2 esetében), hogy egy kétszázezres grafikus alrendszer a feleannyiba kerülő konkurens szintje alá lassuljon."
Kérdezem ezt azért, mert részben a DA2 miatt (és amúgy is) vennék új VGA-t, de akkor nem jó hozzá az AMD? /6950/
Üdv!
-
rolkaDb
aktív tag
Cowon iAudio U5 eléggé bejövős. Köszönöm a cikket!
-
imibogyo
veterán
Tényleg jó az az Enermax ház, de 30 feletti árral nálam felejtős.
Ugyanez igaz a VGA-kra is, nagyon jók, nagyon örülnék egyiküknek, de nem ilyen áron.Viszont az MP3 lejátszókból lehet veszek egyet, bejönnek nagyon, az U5 a legszimpatikusabb.
-
Oxi
aktív tag
Internettáblát vennék. PC-t már nem: eljárt felette az idő.
Mínusz egy ok a kötekedésre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az Enermax háza nagyon praktikus, a vga-k meg no comment...
-
Cyberpunk
félisten
Most ezen nincs mit leminősíteni tény hogy szar Ha kicsit többért kapsz egy jó IPS panelos monitort akkor miért is ne? Tudom nem mindenki grafikus, de átlag user-ként is szembetűnő a különbség.
Jó ez designben nem rossz ezt én is leírom, csak a panel többet ér a kinézetnél a véleményem szerint.
De mindenkinek szíve joga azt venni amit csak akar, de néha nem értem a dolgokatHope was the right choice, and it always will be.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én egy Coolink-et vettem a régi Pata-vinyóhoz, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pedig 4500 volt ha jól emlékszem. Jópárszor lett már szétszedve, a csavarok bírták, a fém ház is elég strapabíró, festék se kopott még le, pedig van hurcigálva rendesen. A műanyag részek is normálisak, benne a vezérlő meg bele van rögzítve ahogy annak lennie kell. Egy 160 as vinyó van benne, a melegedésre sincs panasz. pedig egy régi maxxtor széria.
Megnézem mit ajánlasz, még nem hallottam róluk. Köszi
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Forceman
tag
Majd ha az internettáblákhoz is kell majd hűtés
Az 5990 meg durva, 900at nyomat 2-ő terhelés alatt, 1,5 kilowatt tápnak? Nem rossz.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
misx
senior tag
Ez a 4 gigás kártya durva, sokaknak még rendszermemória+vga memória sincs ennyi. Az áráról ne is beszélve... Kizárólag Core i7-hez, CF-ben.
-
rudi
nagyúr
-
Zodicus
senior tag
Az Enermax ház nekem is tetszik, de a Corsair lesz a kiválasztott
-
04ahgy
nagyúr
válasz csatahajós #2 üzenetére
"Szintén kétszázezer forint alatt maradhatunk három Radeon HD 6870-nel, de az a tapasztalatunk, hogy a harmadik GPU már nem lendít annyit a teljesítményen, mint a második."
LooOooL.
"Bocs Rudi, de picit nem annyira stimmel a VGA-s rész. Először is a GTX590 márc. 22.-én jön, ez szinte biztos, másrészről tudtommal idáig is az 5970 volt a csúcs, tehát az AMD a saját előnyét növelte, nem volt trónfosztás, maximum házon belül.
Harmadrészt legjobb tudomásom szerint 6870-ből maximum 2-t lehet CF-be kötni, lévén a ref. kártyákon csak 1 CF híd felcsatolási lehetőség van."
Valóban márciusra van "kiírva" a GTX590, Én is a HD5970-t tudtam a legerősebbnek. A CF híd csatlakoztatási lehetőség nem számít. Van olyan HD5770, amin csak egy csatlakozó van, de mégis megy négy darab CFX-ben, kommunikálnak, igaz lassabban a PCI-E csatolón keresztül. HD5450-t is (azon egy CF csatlakozó sincs) lehet CF-be kötni, a fentieknek megfelelő kommunikációval.
HD6850 / HD6870 viszont még így sem megy együtt 3db, már próbáltam. Nem engedélyezett a driverben, technikai akadálya szerintem nem lenne.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
MODERÁTOR
Az a ház tényleg elég jó. Vannak benne praktikus dolgok. Viszont az ára magas nekem..
Everybody lies.
-
-
fourgee
csendes tag
válasz BioNiCMaN #24 üzenetére
Csakhogy az emberek nagy része nem ismeri sem az IPS-t sem az SPVA/PVA vagy SMVA/MVA monitorokat. Még 2005-ben vettem a jó kis SPVA-s Samsungomat. Akkor 120 ezer forint volt a 19"-os monitor. Igen, elég drága volt. Mindenki más olcsó monitort vett, csakhogy akkoriban a 90-100 ezer forint közötti TN-Film paneles monitorok számítottak olcsónak... Így a sok spórolósnak sikerült a PVA kategóriát "megölnie"... :S
Acer Timeline Ultra M3 / Core i5, Geforce GT640M, 4GB, 20SSD, 500HDD
-
Kroni1
veterán
Ebből a Logilink HDD házból egy 2.5"-ös és olcsóbb változat kéne már...
-
félisten
szerintem ugyan olyan érdeklődés övezi még mindig a PC dolgokat, mint régebben, csak sokkal kevesebb a teszt. egy egy cikkhez hozzászól talán 50-100 ember, ritkán több. egy egy igazi pc teszthez(VGA- deszka, táp, ) az első órában szól hozzá annyi, a végeredmény sokszor 4-500 hozzászólás. szerény és jelentéktelen véleményem szerint, ami kizárólag a sajátom Nem jó uton halad az oldal, kezd túlságosan elbillenni a másik irányba.persze attól még szeretjük, de azért nem az igazi...
az utolsó 2 hétben a 8 teszthez nem szóltak hozá összesen annyian mint pl [ehhez]
[vagy ehhez] ezeknél 500 feletti hozzászólások repkednek ,szemben mondjuk az ztóbbi 8 teszt 30-50 átlagával. erre egy kicsit oda kellene figyelni véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
már jó lenne olvasni valami igazán jó kis tesztet PC oldalról, ami nem kiegészítőkkel meg médialejátszókkal meg tv vel, fényképezővel foglalkozik, hanem igazi régi módi PC - proci- grafikuskártya teszt,összeállítások, hiszen annyi új dolog van amit még egyáltalán nem is teszteltetek, mind az új intel oldalról ( deszkák , procik) mind pedig graf kártya vonalról. lassan már az ember az új pc cuccokról ezekben az összefoglalókban olvas itt röpke dolgokat, de igazi tesztet csak tv-ről, médialejátszókról olvashatunk.hiányzik egy kicsit a régi prohardver feeling...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kom-ancs
tag
Az Enermax házból jó lenne egy micro-atx-es,hot swap nélkül.De a hdd dokkoló maradhatna
[ Szerkesztve ]
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Móci
addikt
Az Enermax ház nekem is tetszik, de drágállom.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
doggie
aktív tag
Jöjjenek is csak gyorsan az új usb 3.0-ás eszközök. :-)
Még mindig egy olcsó kártyaolvasóra vadászok ilyen sebességgel."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
BioNiCMaN
addikt
Az Asus moncsi ennyiért valószínűleg nem lesz túl kelendő... +10k és kapsz egy U2311H-t IPS panellal...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
zazahoho
őstag
az 590-es ára érdekel ,de majd csak egy év múlva enermax ház jó megoldásokat használ
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
_Atesz
addikt
Nyilván nem itthon lenne kelendő egy afféle netbook, de simán el tudnám képzelni egy külföldi fizetésből, hogy veszek egy I3-al szerelt gépet (mondjuk a Dell Inspirion Mini dou tabletté alakítható gép formájába), kivenném belőle a 2,5-es vinyót, bele egy SSD-t és menne mint a villám.
Szerintem vinnék mint a cukrot tőlünk nyugatabbra. -
NOD
senior tag
két GTX 580 talán gyorsabb is egy HD 6990-nél,
Ha az csak talán lenne akkor az NV már lehúzta volna a rolót.
Egyszerubb venni egy SLI/CF konfigot és azt megrántani mert tuningban többet birnak mint az a vacak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az Enermax Hoplite ház az nagyon jó,ez az elsö Enermax ház amire azt mondom kifogástalan.Itt csak az ára nem az
duree54
-
Solten
őstag
Az Enermax haziko qrvajo...
Saor Alba
-
aDM|RaL^
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem kiköpött ilyen kinézetű házból van USB 2.0-s, és azt kell h mondjam, az 5000Ft-ot, amit fizettem nem éri meg, egy kínai szar konkrétan. Vékony alu ház, gagyiműanyag részekre aggatott 2centis elektronikával. Előállítási költség: körülbelül 300Ft.
Inkább USB 3.0-s cuccból választanám most a magyar night computer termékét, az n-driveot, jobbnak néz ki mint ez, és olcsóbb is, de ez persze csak személyes preferencia...http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
lujó55
addikt
Lehet, hogy eddig nem volt rá igény? De valahol igazad van. Ami valójában hiányzik az a noteszgép-konfigurátor. Addig amíg össze tudsz pakolni egy desktopot ha egy kicsit konyítasz hozzá, a laptopot úgy veszed meg ahogy adják és baromi nehéz bővíteni, ha nem éppen lehetetlen.
De tulajdonképpen a VGA miatt szólok hozzá:
Annyira elterjedtek ezek a radiális hűtési megoldások a VGA-kon. Mi az oka ennek? Csendesebbek, de a légszállítás fasorba sincs. -
_Atesz
addikt
Nem értem miért nem lehet csinálni egy izmos netbook-ot. Mondjuk egy rendes 2 magos I3-al. Nem biztos, hogy csak azért kell a kicsi, mert olcsó. Ezek az atom procik baromi lassúak, mint egy P4 cerka...
[ Szerkesztve ]
-
-
Franklin
addikt
"rengeteg gépet kétmagos központi egységgel szerelnek, ami még combosabb grafikus alrendszer nélkül is elbírja a 720p-s filmeket, bár a Full HD-t sajnos nem."
Miért sajnos? Ki akar Full HD filmet nézni az 1024x600-as (vagy még kisebb) felbontású netbookján?
-
lsc
nagyúr
Kicsit túlzás a 185-e-es ár [link] a 6990-re, de mondjuk így sem olcsó.
Az élet kegyetlen .
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez a Logilink féle külső ház 7.500 ért nagyon szimpatikus, kivi leszek nálunk mennyiért fogják adni.(mármint helyben itt Nyh-n)
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
EkSYS
senior tag
dupla GPU-s bálna most már jöhetne a radeon 7xxx széria is lassan
Eki - az eredeti
-
kenwood3
addikt
azért szépen meg fogják kérni az árát a 6990-ek
Az Enermax háza nagyon bejövősMi az az ekezet dragasag??
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, hogy gondolták. Az 590-es referencián is csak egy van. (közben már a 460/6850-esből is szinte alap a 2 venti)
- Ez az ipad állvány nem rossz, meg legalább olcsó is.
- notebookhűtőre mi a halálnak led? Úgyis láteszed a gépet, nem látod. Na mindegy.
- Sokszor van sz.gép ház ajánló, sosem érdekelt, de ez a mostani ház elég praktikus dolgokkal van tele, nem rossz.
- mediaplayerből lassan nem lenne rossz egy 5-7"-os, ami viszi a min.720-as mkv-kat. Körül kéne néznem.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Mikor lesz már több infó az 590-röl.
-
félisten
400W egyetlen pici pörgettyűre.
Sírógörcs kerülget már csak attól is, ha csak ránézek."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gude
senior tag
Az asus design nagyon futurisztikus.Bejön
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
csatahajós
senior tag
Bocs Rudi, de picit nem annyira stimmel a VGA-s rész. Először is a GTX590 márc. 22.-én jön, ez szinte biztos, másrészről tudtommal idáig is az 5970 volt a csúcs, tehát az AMD a saját előnyét növelte, nem volt trónfosztás, maximum házon belül.
Harmadrészt legjobb tudomásom szerint 6870-ből maximum 2-t lehet CF-be kötni, lévén a ref. kártyákon csak 1 CF híd felcsatolási lehetőség van.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
A Cowon iAudio U5 az egyik, ha nem a legjobb MP3 lejátszó amit hallgattam, használtam.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Autós topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,