- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
csatahajós #2 üzenetére
Jogos, javítom!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
csatahajós #2 üzenetére
"Szintén kétszázezer forint alatt maradhatunk három Radeon HD 6870-nel, de az a tapasztalatunk, hogy a harmadik GPU már nem lendít annyit a teljesítményen, mint a második."
LooOooL.
"Bocs Rudi, de picit nem annyira stimmel a VGA-s rész. Először is a GTX590 márc. 22.-én jön, ez szinte biztos, másrészről tudtommal idáig is az 5970 volt a csúcs, tehát az AMD a saját előnyét növelte, nem volt trónfosztás, maximum házon belül.
Harmadrészt legjobb tudomásom szerint 6870-ből maximum 2-t lehet CF-be kötni, lévén a ref. kártyákon csak 1 CF híd felcsatolási lehetőség van."
Valóban márciusra van "kiírva" a GTX590, Én is a HD5970-t tudtam a legerősebbnek. A CF híd csatlakoztatási lehetőség nem számít. Van olyan HD5770, amin csak egy csatlakozó van, de mégis megy négy darab CFX-ben, kommunikálnak, igaz lassabban a PCI-E csatolón keresztül. HD5450-t is (azon egy CF csatlakozó sincs) lehet CF-be kötni, a fentieknek megfelelő kommunikációval.
HD6850 / HD6870 viszont még így sem megy együtt 3db, már próbáltam. Nem engedélyezett a driverben, technikai akadálya szerintem nem lenne.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest