Hirdetés
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Szeretném először is leszögezni, hogy nincs semmi bajom a hondákkal, sőt, egy darabig én is gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet...
Az a helyzet, hogy nekem bármelyik honda amin nem gyári auspuff van az már nem szól szépen. Persze pörög, meg vtec, de egyszerűen nincs szép hangjuk amíg nincsenek durvábban módosítva... PL [link] Azért egy ilyet még én is elfogadnék.Tényleg ne vedd sértésnek, majd egyszer kinövöd, kipuffot csak akkor kell cserélni ha az embernek teljesítménynövelés a célja és akkor sem a végdobbal kell kezdeni
Gondolom tudod te is, hogy miért nézik le a hondásokat.
-
AllTheBest
őstag
Mé' kell fartcan egy egynégyes veszedelemre?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 100% Akku
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest