- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
AllTheBest #19 üzenetére
Nagyon jó ez a csatorna.
-
-
aero.
veterán
Én nagy optikai tuning ellenes vagyok, pl. egy ilyen az nálam már a kotvány kategória, kukába vele. A tiéd szvsz oké, van benne visszafogottság, egyedül a wartburg tolatólámpa ködlámpát nem tudom hova tenni.
A nép szótárában a tuning = erős autó, így kicsit vicces, mikor egy homasita szúrja a gépnek és nem akar távolodni sehogysem (az első bekezdésre reflektálva). Plusz ugye sokan egyből felakarják venni a versenyt, aztán a képviselő Passat is lenyomja őket.
-
AllTheBest
őstag
-
bambano
titán
az én szekeremnek is olyan hangja volt, mint egy sportkipufogó.
majd elvittem szerelőhöz és behegesztette a lyukat... -
Hogy gyorsulgattál életveszélyesen, egy dolog, tele vannak az utak szerencsétlen kiadjás agyatlanokkal, de az, hogy meghazudtoltál engem, amíg nem prezentáltam a bizonyítékot, az hozzákötődött az avatarodhoz, akárhányszor meglátom, nem a gyorsulgató, hanem a hazug ember jut eszembe.
Nyomd meg üresben tiltásig a pirosnál, találj egymásra a hasonszőrűekkel és menjetek a következő pirosig a naplementében Isten hírével
Fiatal vagy, egyszer élsz, legyen benne élvezeted, semmi gond amíg másnak nincs baja, de mi szükség erre a sopánkodásra?
-
-
1. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg nem tűnsz ki azzal, hogy pl. áthágod szabályokat, én is csak akkor figyeltem fel rád, amikor döngetve húztál el mellettem a forgalommal szemben, életveszélyesen előzve.
2. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg messziről nem brummog a brummogód és rí lefele a külalak, hogy te itt most éppen kapható vagy egy kis huncutkodásra. Ha pedig megadják, amiért jöttél, akkor cüccögve fújtatsz, hogy micsoda autósok vannak.
Az ilyen játszmákhoz két fél kell. Nem áldozat vagy, hanem partner, sőt, provokatőr.
-
-
mark!
őstag
ricer
szép amúgy, gratulálok hozzá
-
válasz
AllTheBest #6 üzenetére
Gondolom tudod te is, hogy miért nézik le a hondásokat.
Tudtommal a viselkedésük miatt leginkább. Azt én igyekszem kerülni, bár bevallom, az elején meghülyültem tőle én is, nem tudom miért.
-
AllTheBest
őstag
Szeretném először is leszögezni, hogy nincs semmi bajom a hondákkal, sőt, egy darabig én is gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet...
Az a helyzet, hogy nekem bármelyik honda amin nem gyári auspuff van az már nem szól szépen. Persze pörög, meg vtec, de egyszerűen nincs szép hangjuk amíg nincsenek durvábban módosítva... PL [link] Azért egy ilyet még én is elfogadnék.Tényleg ne vedd sértésnek, majd egyszer kinövöd, kipuffot csak akkor kell cserélni ha az embernek teljesítménynövelés a célja és akkor sem a végdobbal kell kezdeni
Gondolom tudod te is, hogy miért nézik le a hondásokat.
-
Soybex
őstag
Szépre sikeredett, biztosan sok idő/pénz van benne de megérte ahogy látom
-
-
válasz
AllTheBest #2 üzenetére
Fartcan-nek nem azt hívják, ami túlméretes ÉS mocsok szarul/nevetségesen/hangosan (akár ez mind egyszerre) is szól?
-
AllTheBest
őstag
Mé' kell fartcan egy egynégyes veszedelemre?
-
pet007
aktív tag
Jol nez ki, gratula a jarganyhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest