- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Vartanus #273 üzenetére
Akkor se bízom az mtk-ban a gps miatt. Továbbá már rég megtanultam, hogy csak saját magamnak higgyek, mert amit valaki szupernek gondol, az egyáltalán nem biztos hogy valójában az...
fogalmam sincs mit jelentek azok a számok amiket írtál, de most futtattam a két telón a legfrisebb antutu-t:
Honor 4x:
cpu single thread integer: 1199
cpu single thread float point: 1192Haier W910:
cpu single thread integer: 1573
cpu single thread float point: 1097 -
madrac
senior tag
válasz
Vartanus #271 üzenetére
pl játék (ingress) alatt. ami sokkal inkább cpu érzékeny lehet, mert grafikailag nulla, nem az a lényege.
nem tudom miből gondoltad, de a régi telóm nem mtk-s, azokat messzire kerülöm, hanem dupla magos qualcomm snapdragon MSM8260A van benne ami elég erős.app-okat nem próbáltam meg átpakolni manuálisan, de a nagy játékok amúgy is az sd kártyára szokták telepíteni a nagy adataikat, nemde? kötve hiszem hogy azt a 3GB-nyi adatot a belső tárhelyre próbálná felrakni.
-
madrac
senior tag
válasz
Vartanus #253 üzenetére
prociban mindenképp visszalépés lenne valószínűleg. a 4x megtud akadni rendesen ha olyan alkalmazásról van szó. valószínűsítem hogy az egyes magok lassúsága miatt.
használat közben van hátlap ropogás már az elejétől fogva.
amit belehet állítani mint alapértelmezett írási tárhely, valószínűleg csak az app-ok letöltésénél segít, de ugyanúgy települ mint más telón. néhány alap programot felraktam és már csak 2.5GB elérhető...
dobozból kivéve is csak 3GB körüli tárhely van szabadon, nem 3.6én játszom GPS alapú játékkal ahol a GPS pontosság alapvető és hamar kijön. ez alapján tudom mondani, hogy a GPS lehetne pontosabb is...
Wifi-vel nincs semmi probléma. gyors.
telekom hálózatot használok és nem szakadt meg hívás.
kijelző felbontással kapcsolatban már írtam véleményt.
-
madrac
senior tag
kérdés: van aki észrevett olyat hogy 4G hálón adatkapcsolat nélkül is jobban merülne? ill. adatkapcsolattal?
-
madrac
senior tag
akkor egy "kis" beszámoló, az első 1-2 napi tapasztalatok alapján:
előnyök:
- (4.5-el összehasonlítva) nagy és szép kijelző. persze pixelesebb a képe mint ugyanez a felbontás 4.5-ön, de vállalható. fényereje elég nagy, még direkt napsütésben is látszik valamennyire.
- akkuról még nem mernék túl sokat mondani, de egy lemerülés és feltöltés után nem merül olyan gyorsan.
- hátlapi kamerája nagyon szép fotókat készít szerintem összehasonlítva a régebbi Haier w910-emmel, pedig én tényleg kritikus vagyok ilyen téren. tiszta, kontrasztos, a színek a helyükön vannak, az ég sokkal kevésbé hajlamos a beégésre, rossz fényviszonyok között se hajlamos a zajosodásra ami számomra nagyon kellemes meglepetés.
- kamera exponálás hangja kikapcsolható
- extra funkciók, pl dupla érintésre felébresztés, kijelző színhőmérsékletének állíthatósága
- gps fixálás sebessége nagyon jó, pontossága nem rossz, de nem is kiemelkedő.
- nem túl olcsó, de legalább 2 éves hivatalos hazai garival lehet megvenni helyben és azonnal átvehető. a garancia a telemax-hoz szól.hátrányok:
- érezhetően lassú proci, és ezen még az se segít hogy nem egy full HD felbontású kijelzőt kell meghajtania. érezhetően akadozva görget alkalmazásokban, játék is akadozik, összehasonlítva egy régi 2 magos snapdragon-nal. az adroid és a launcher legalább teljesen folyamatos működésű.
- anyaghasználat, dizájn jó, bár a hátlap nyekergés zavaró lehet használat közben, ami már az elején kijön.
- kirívóan kevés felhasználható belső tárhely (3GB), ahhoz képest hogy 8GB van benne elvileg.
- az értesítő led nagyon jelképes. olyan pici és kis fényű hogy nehéz észrevenni
- igaz hogy LTE képes állítólag, de belső Bp kerületben még 1x se ment fel LTE hálóra valamiért... (elég új sim kártya, domino)
- a menü gombok világításának hiányát továbbra is szokni kell...
- nincs benne gyárilag telefonhívás rögzítő -
madrac
senior tag
Ezekszerint kamu a 16 órás videó lejátszás 1 feltöltéssel.
GPS jel elvesztési problémát senki se tesztelte esetleg ebben az időben amiről Izessajt írt?
Azért jó lenne tudni hogy milyen programmal jelentkezz a probléma és más programokat is megnézni, főleg a gps teszt progikat... -
madrac
senior tag
válasz
bollokcs80 #74 üzenetére
Miért? 1 GB szabad hely nem elég a programjaidnak?
Tényleg nagyon kevés.
-
madrac
senior tag
Az nem baj ha a külső hangszórón kevés a magas, viszont ha jól tévedek, akkor az elhelyezése miatt sokkal jobban hallható zsebben is, illetve amikor levan rakva valahova, mert nem a hátuljára került a hangszóró mint más telefonoknál.
4mp alatt fixált net nélkül?! Elképzelhető hogy benne maradtak akkor az előző a-gps adatok ami segítette, mert ez azért túl jónak tűnik
A beszéd hangminőség is elég nagy mumusom, mert még évekkel ezelőtt vettem egy Sonyericsson Live with walkman-t, amit ezért kellett visszavinnem, illetve később eladnom, mert olyan mély beszédhangja volt hogy alig lehetett érteni a másik felet. Ez számomra elfogadhatatlan. Úgy látszik másnak ez nem olyan gond..
Nincs tapasztalatom konkrétan ezzel a telóval, de tényleg úgy működik, hogyha az akku sosem volt előtte használva, akkor csak pár lemerítés/feltöltés után éri el a teljes kapacitását.
Köszönöm, hogy megnézted ezeket!
-
madrac
senior tag
Köszönjünk a beszámolót!
Kilehetne majd térni a többi lényeges dologra is. Hívás hang minőség (hangszóró, mikrofon), gps fixálási idő internet nélkül, pontossága, hangszóró minősége, különös tekintettel az egyedi elhelyezésére.
Maga a kijelzőn lévő fólia gyűjti az ujjlenyomatokat? Volt olyan telóm aminek a kijelzőjén nem volt zsírtaszító réteg, ezért egyfolytában televolt vele, elég rossz...
Az akku teljesítményt mindenhol dícsérték ahol csak olvastam a készülékről..(#63) bioengin: Thl-t hagyjuk, én őket is a másodvonalba sorolnám. Nekem is volt, ráadásul W8, ami nagy favorit volt akkoriban. Dettó ugyanígy jártam vele én is. Érdekes módon más készülékében elég elfogadható volt a gps, csak az enyémben nem... mondjuk a többiekében se volt valami gyors az első fixálást illetően (1.5 perc kb). Ez még 6589 mtk volt asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest