Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
Szerda óta én is ezt a telót "nyúzom". Játszani én sem játszom de... és akkor legyen itt egy nagy DE!
Az üzemidő nekem nem jön be!
Lenovo S920-ról váltottam aminek 2250 mAh-ás akkuja van, ennek meg 3000-es. Mégsem érzek ugyan olyan használat mellett különbséget. Tudom, hogy 750 mAh nem egy óriási differencia de valamit azért tapasztalni kéne. Nem? Ráadásul számtalan teszten dícsérik a Huawei OS kicsi energiaigényét. Mindegy, ez van!Amúgy korrekt a cucc!
Az EMUI megszokást igényel de ez kb pár nap.
Fóliával jött ezt megerősíthetem. (edigital) Szedi az ujjlenyomatot mint állat, nem győzöm törölni.
Hátlap nagyon kellemes tapintású, nem csúszós de...
Második levétel után a gombok alatti oldal mintha nem találna a helyére, és egy kicsit nyekereg, recseg. Ezt egy a belső oldalra ragasztott szigszalaggal orvosoltam. Ez azért így egy kicsit gáz, bár lehet, hogy ezt csak én kapom a sorstól mert a Lenovóm is ezt csinálta. A megoldás is ua. volt.Nagyon tetszik a nagyító funkció (ez tényleg jó) viszont igazi kínai majomfogó a tükör ahogy lehelésre elhomályosodik, fújásra meg eltűnik a pára. Ja, és letörölhető! Kinek kell ez?
Playről való telepítésnél hiányolom a választás lehetőségét, hogy belső vagy külső kártyára akarom-e telepíteni az alkalmazást. Később áttehetem de talán ezt már az elején kéne... vagy csak én nem találom ennek a beállítását?Kamera: Nagyon tetszik az utófókusz funkció! Maga a kamera amúgy átlagos képességű. Így hirtelen még azt is mondhatnám, hogy a selfikamera jobbnak tűnik.
Nem csúcsfotót készítő teló! Emiatt ne vegye aki arra vágyik.Összességében szerintem egy korrekt középkategóriás telefon kisebb-nagyobb hiányoságokkal.
Két sim-es 4G képes, független, hazai garival és teljesen magyarul beszélő készülékért ennyit megér!Továbbra is áll, ha bárkinek kérdése van - felhasználói szinten - szívesen állok a rendelkezésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest