- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hettaki
tag
"Network interface: Realtek Ethernet Integrated Controller (10/100 or 10/100/1000 NIC)
aki 2011-ben nem rak gbites hálókártyát a gépbe, az egyéb aljasságokra is képesüzleti 100Mbites hálózattal
vajon hány cent-et spórolnak ezen?
Na ettől nekem is herótom van. Van egy Aspire One 722-m, abban 100-as hálókártya van, és utálom. Komolyan már azt gondolom, lassan, hogy a gyártók azért spórolnak a Lan kártyán, mert azt gondolják, hogy nem is használja már az ember, csak a WiFi re koncentrálnak. De igazad van. 10/100, az 2011-ben semmi.
szvsz
(#25) LGLuke
A honlapot elnézve ez még csak nem is felel meg az üzleti alapkövetelményeknek.
Gondolom ez azért van, mert fel van szerelve dura keys-el, és az már üzletivé teszi, esetleg van benn 3D GuardDrive kb ennyit tehettek bele, ha beletették.
Nekem mindenképpen kellene a gigabites LAN, valamint a matt kijelző, ez meg fényessel van szerelve. Ráadásul végre az idióta HP elkezdhetné felvértezni a notebookjait USB3 csatlakozási lehetőséggel, ugyanis 1-2 EliteBookon kívül, és egy Llanos ProBookon (4535s) kívül nem találtam USB-as notebookot az üzleti szegmensben.
Egy ilyen teljesítményű Déli híd, jó ha az USB 2-t kiszolgálja, a másik, hogy az USB 3 nem csak a sebesség miatt teljesen felesleges, hanem az áramfelvétele is sokkal nagyobb, az USB3-as eszközöknek, ha ki használod azt a sebességet, amit tud az USB3. Erre a gépre hoot felesleges az USB3.
szvsz.
-
LGLuke
őstag
A honlapot elnézve ez még csak nem is felel meg az üzleti alapkövetelményeknek.
Nekem mindenképpen kellene a gigabites LAN, valamint a matt kijelző, ez meg fényessel van szerelve. Ráadásul végre az idióta HP elkezdhetné felvértezni a notebookjait USB3 csatlakozási lehetőséggel, ugyanis 1-2 EliteBookon kívül, és egy Llanos ProBookon (4535s) kívül nem találtam USB-as notebookot az üzleti szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest