Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Mint ha lett volna valami, hogy az AMD nem engedi 11.x" gépekbe, csak a C-XX CPU-kat. Ezzel a megkötéssel itt mi lett?
-
ScrapUnit
aktív tag
Vajon ez is olyan melegedős lesz, mint a 350-es DM1? Nem 1 DM1-est láttam, használtam már és igencsak melegszik. Mire betölt a win7, már üzemmeleg a proci.
-
LGLuke
őstag
A Thinkpad és az EliteBook nem ekvivalens.
A Lenovonak csak a Thinkpad tartozik az üzleti szériába, és azon belül a betűjelek döntenek, valamint a számok.
A HP esetében az Essential gépek, a ProBookok, és EliteBookok is ott vannak.
Ezért az üzleti szériába szánt Lenovo gépek esetében elfogadható a Brazos a Thinkpadba is, ha a hosszú készenléti idő a fontos, és a multimédia (pl. prezentáció projektoron akár videók, akár képek formájában...Ehhez ugyanis nem kell nagy teljesítmény.).
EliteBookba nem fogja a HP berakni a lassabb CPU-kat, ahhoz lehet Essential gépet, vagy maximum ProBookot választani. -
Ez egy fogd és vidd a munkába, útibook
csak hogy legyen kategória, céleszköz, könnyű és kéznél van, és nem egy dög 15-ös notebook , szerintem jó ötlet, csak az árak rendeződjenek
-
Prof
addikt
részemről maradok a 2530p-nél, de ha lenne ilyen 16:10-es matt dreamcolor screen-el akkor érdekelne
-
jan101
tag
"A HP a hangzásvilágot Beats hangrendszerrel dobja fel" - akkor instant buy....szarkazmus
-
M3Ny3'T
senior tag
Díjazom a hírt, hogy a HP mégse száll ki!
Legalább pár hónapig az ügyesebbek "fillérekért" (erősen idézőjelben) tudtak hozzájutni igen jó gépekhez. -
ddekany
veterán
A lényeg kimaradt... tükrös genny, vagy használatra szánt kijelzője van? Na csak mert az "üzleti" plecsni esetén van az utóbbira is némi esély. (Aztán megveszed, és kicsomagoláskor kiderül hogy jaaa ez pont a fényes verzió, mert van ám olyan is, persze azonos típusnév alatt. Mert ami súlyos, az súlyosbítani kell.)
-
LGLuke
őstag
Azért jó, ha van USB3, mert ahhoz külső HDD-ket lehet kötni, és ugyanazt a sebességet adja, mintha az eszköz a gépben lenne.
Ráadásul a 2,5"-os USB-s HDD-k külső tápot sem igényelnek, mert az USB3, ahogyan írtad nagyobb áramerősséggel is képes kiszolgálni őket. Mivel az eSATA rendszeresen lemarad az új kis notikról / netbookokról, így kell valami ami ellensúlyozza. szvszSőt a HP a ProBookokról is lehagyja, legalábbis az új 4x30-as és 4x35-ös verzióknál már nincs, ha jól emlékszem. 4x35-nél legalább van USB3, de az Inteles verzióknál még az sincs, ez meg visszalépés a 4x20-hoz képest.
-
Na ez màr döfi!
Egy netbook-subnoti, aminek a legnagyobb "hibája" a marketingesek rizsája. -
.mf
veterán
Jobban örültem volna egy Llanós, vagy akár Brazos-os Elitebooknak...
Jó lenne a TP X120e is E350-nel, ha itt is kapható lenne
Az X121 hozzá képest 3 lépés vissza...
-
hettaki
tag
"Network interface: Realtek Ethernet Integrated Controller (10/100 or 10/100/1000 NIC)
aki 2011-ben nem rak gbites hálókártyát a gépbe, az egyéb aljasságokra is képesüzleti 100Mbites hálózattal
vajon hány cent-et spórolnak ezen?
Na ettől nekem is herótom van. Van egy Aspire One 722-m, abban 100-as hálókártya van, és utálom. Komolyan már azt gondolom, lassan, hogy a gyártók azért spórolnak a Lan kártyán, mert azt gondolják, hogy nem is használja már az ember, csak a WiFi re koncentrálnak. De igazad van. 10/100, az 2011-ben semmi.
szvsz
(#25) LGLuke
A honlapot elnézve ez még csak nem is felel meg az üzleti alapkövetelményeknek.
Gondolom ez azért van, mert fel van szerelve dura keys-el, és az már üzletivé teszi, esetleg van benn 3D GuardDrive kb ennyit tehettek bele, ha beletették.
Nekem mindenképpen kellene a gigabites LAN, valamint a matt kijelző, ez meg fényessel van szerelve. Ráadásul végre az idióta HP elkezdhetné felvértezni a notebookjait USB3 csatlakozási lehetőséggel, ugyanis 1-2 EliteBookon kívül, és egy Llanos ProBookon (4535s) kívül nem találtam USB-as notebookot az üzleti szegmensben.
Egy ilyen teljesítményű Déli híd, jó ha az USB 2-t kiszolgálja, a másik, hogy az USB 3 nem csak a sebesség miatt teljesen felesleges, hanem az áramfelvétele is sokkal nagyobb, az USB3-as eszközöknek, ha ki használod azt a sebességet, amit tud az USB3. Erre a gépre hoot felesleges az USB3.
szvsz.
-
LGLuke
őstag
A honlapot elnézve ez még csak nem is felel meg az üzleti alapkövetelményeknek.
Nekem mindenképpen kellene a gigabites LAN, valamint a matt kijelző, ez meg fényessel van szerelve. Ráadásul végre az idióta HP elkezdhetné felvértezni a notebookjait USB3 csatlakozási lehetőséggel, ugyanis 1-2 EliteBookon kívül, és egy Llanos ProBookon (4535s) kívül nem találtam USB-as notebookot az üzleti szegmensben. -
naszvalo
tag
Jó kis lapos.
-
rudi
nagyúr
válasz
audi100td #19 üzenetére
Elmagyarázom neked: attól mert rámondták. Igazából jóideje formálódik már az üzleti notebook fogalma. Anno, amikor kitalálták, csak a csúcsvezetőknek volt félmilla fölött, ma meg már vadul burjánzik a 160k-s kisvállalati gépek kategóriája, amiket lényegében csak a név, a matt kijelző és esetleg a szokásosnál picit komorabb/szigorúbb dizájn jellemez. Abszolút teljesen fölösleges ezen szájat verni a fórumban, el kell fogadni, hogy változik a világ és kész. A lényeg, hogy nem kell felülni a neveknek.
-
MongolZ
addikt
Ez a dizájn túl van dimenzionálva. Kb. azokat érdekli, akik csak a külsőségre adnak, ergo nem értenek hozzá. Nekem pl. az üzleti partnerem egy 5 éves hp notival járkál, amit a műszaki osztálytól örökölt meg (pedig egy nem is kicsi holland/amerikai cégről van szó, a tárgyalópartner pedig az Európáért felelős stratégiai beszerző). Normális helyeken tökmindegy, hogy mivel jelensz meg.
-
audi100td
nagyúr
Kösz a trollkodást, akkor ha ilyen okos vagy légyszíves magyarázd el nekem, hogy mitől üzleti ez a notebook? A személyeskedést jobb ha még most befejezed. Amúgy sem értem ebből hogy sikerült ezt leszűrni, gratulálok.
rankesz: igen így értettem, meg ott van a latitude is, de ne kelljen már felsorolnom az egész palettát...
-
audi100td
nagyúr
Ezt nekem nem kell mondani most adtam el a legutóbbi notimat ami egy T61p volt, de az egyértelmű, hogy ez még nem csak nem is akarja azt az igazi vállalti kategóriát megcélozni, arra ott van a thinkpad t,w,x meg az elitebook, de ha legalább tartalmazna néhány szolgáltatást amivel kitűnne a többi vacak konzumer gép közül, azt mondom ennyiért ok, de így kb attól üzleti mert Abu85 odaírta.
-
Ringman
félisten
pl ramdrive esetén jól jöhet, de tényleg nem a világ vége, ha ennyi a max memória
csak meglepő a korlát, az atomnál volt ilyen max 2 gb, ha jól emlékszem.
szerk: most nézem a hp honlapját:
8 GB a max, viszont:
"Network interface: Realtek Ethernet Integrated Controller (10/100 or 10/100/1000 NIC)
aki 2011-ben nem rak gbites hálókártyát a gépbe, az egyéb aljasságokra is képesüzleti 100Mbites hálózattal
vajon hány cent-et spórolnak ezen?
-
zsigus
őstag
válasz
audi100td #12 üzenetére
Azért a design az üzleti életben elég fontos. Ha egy komolyabb tárgyaláson valaki ilyennel jelenne meg, az vagy a vállalat szellemiségét tükrözné, vagy a tulajdonost. De igazából mindegy is, mert a végeredmény ugyanaz (vagyis nem lesz túl pozitív az összkép).
Sztem ezzel a modellel a konzumer piacot célozzák, és majd jöhetnek a marketing maszlagok: "vidd magaddal az irodád 12 colon".
De végül is érthető a HP hozzáállása, valahogy vissza kell hozni az elmúlt hetek alatt kiesett pénzt, egy túl korai elszólás miatt.
-
rankesz
veterán
Úgy látom ez a 11/11/11-es dátum nem kicsit mozgatta meg a marketingesek fantáziáját...
-
Ringman
félisten
"maximum 4 GB-os kapacitás erejéig"
kemény így 2011 végén. csak 1 memória-slot van benne?
-
hettaki
tag
Kár, hogy ez nem jelent meg 1,5 hónappal ezelőtt ilyet vettem volna. Persze ha 100 000 Ft körül lesz lehet, hogy váltok is majd.
-
antikomcsi
veterán
Igen, ez már egy használható netbook, ilyenekkel kellett volna kezdeni, nem a 100-ból 99-be 1 giga ram verziókkal. Ebbe még bele tudnék képzelni egy 64-96-128-as ssd-t, és még nekem is korrekt lenne, ha bírnám az ilyen kis kijelzőt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az ára jó. De ez egy jobban sikerült netbook, nem pedig egy üzleti szubnoti, akárminek is nevezi a gyártója.
-
atti_2010
nagyúr
Végre nem csak az Atomos szemetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest