Új hozzászólás Aktív témák
-
@Abu85: Akkor én vagyok tudatlan LibreOffice felhasználó (igaz OpenCL nélküli IGP-s Intel proci hajtja a munkahelyi gépet). Azonban ez még mindig nagyon karcsú támogatottság...
@LordX: A hővezető pasztát azért hozom fel, mert annak alkalmazásával, és a mondjuk a TDP emelésével lehetne nagyobb teljesítményt is elérni. Hajdan az első Core i prock TDP-je magasabb volt, mint mai utódaié. Az Intel az energiatakarékosságra helyezte a hangsúlyt és nem a teljesítményre. Érthető okokból (nincs versenyhelyzet)...
Az, hogy az IGP gyorsabb, nem vígasztal addig, amíg nincs kihasználva. Ez a problémám...
Ez a Xeon D-1540 esetében azért szerintem valami keverés van, mert nincs 4 magos, 4Ghz-es Broadwell tudomásom szerint (még a desktop i7-5950HQ is "csak" 3,8Ghz), pláne nem Xeon, pláne nem 45W-os, mint a D-1540.
A Civ esetében játszottam Mantle-val, mivel GCN videókártyám van, a teljesítmény változást érzékelem, de az IGP-t nem használja ki - sajna i5-ösöm van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged