- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
@Abu85: Akkor én vagyok tudatlan LibreOffice felhasználó (igaz OpenCL nélküli IGP-s Intel proci hajtja a munkahelyi gépet). Azonban ez még mindig nagyon karcsú támogatottság...
@LordX: A hővezető pasztát azért hozom fel, mert annak alkalmazásával, és a mondjuk a TDP emelésével lehetne nagyobb teljesítményt is elérni. Hajdan az első Core i prock TDP-je magasabb volt, mint mai utódaié. Az Intel az energiatakarékosságra helyezte a hangsúlyt és nem a teljesítményre. Érthető okokból (nincs versenyhelyzet)...
Az, hogy az IGP gyorsabb, nem vígasztal addig, amíg nincs kihasználva. Ez a problémám...
Ez a Xeon D-1540 esetében azért szerintem valami keverés van, mert nincs 4 magos, 4Ghz-es Broadwell tudomásom szerint (még a desktop i7-5950HQ is "csak" 3,8Ghz), pláne nem Xeon, pláne nem 45W-os, mint a D-1540.
A Civ esetében játszottam Mantle-val, mivel GCN videókártyám van, a teljesítmény változást érzékelem, de az IGP-t nem használja ki - sajna i5-ösöm van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő