Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fjanszi123

csendes tag

Üdv mindenkinek!

2010. októbere óta egy hasonló gép tulajdonosa vagyok.
    Csak akkor ez a gép gyengébb proccival (Intel Core i5-450M), táska és egér nélkül volt 370k. Most 300k környékén megkapod erősebb proccival, táskával és egérrel. Amikor én vettem akkor is megérte megvenni, ha most veszed főleg BEST vételnek számít. Most még választásod is van vehetsz GT663-t és akkor GTX460-od van 5870 helyett 330k körül.2 éves MSI GX620-t nyugdíjaztam GX660-nal.

Először furcsa volt milyen vastag GX620-hoz képest, és a touchpad számomra nagy csalódás volt a GX620-hoz képest. Számomra a GX620-é pontosabb és gyorsabb volt. És a tápegységről na az nem kicsi a GX620-hoz képest kb 4x akkora:P

Amúgy mindkét notebook ugyanazt tudja csak más időben. A legjobb, legolcsóbb, legjobb ár/érték aránnyal rendelkező notebookok a maguk idejében, amivel nem csak flash játékok mennek.

Billentyűzettel semmi gondom, mert nem használom:D Nem vinne rá a lélek hogy lekoptassam a WASD-ről a piros színt :D Logitech Ultra Falt billentyűzet tökéletesen elfér a GX620-as vastagon párnázott táskájában a GX660 előtt.

A billentyűzet alatti hűtés a WASD-n izzadó tenyér legjobb barátja:D

WOW, DIRT2, Call of Duty Modern Warfare, Black Ops, Mafia II, Need for Speed Shift II
    mind olyan játék ami 1920X1080 minimum high beállítások esetén is szaggatás mentesen játszható. Metro 2033-t nem próbáltam. Tört Crysis2 1920X1080-ban gamer beállításon szemmel láthatóan folyamatos volt.

Az extra hűtés bekapcsolás esetén olyan mintha melletted porszívóznának, de nem zavaró:D

Szóval, ha sokat utazol (2,5 óra film nézés garantált), és a munkahelyen tudsz játszani neked egy MSI GX660 kell.

Új hozzászólás Aktív témák