- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Valami fekete közeleg…
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eltűnt a fél internet!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
üzenetére
Az Audio a szoftveres gyorsításával egy kalap izét sem ér, legalábbis annyiért, amennyiért vesztegetik. Akkor már inkább Audigy x... Én még anno a 12k forintos Creative T6100-asommal hallgattam, de a gagyi integrált realtekem komolyabb hangerőt tudott kinyomni vele. Aztán jött a Gamer és tök más lett az egész rendszer, sokkal tovább lehetett nyúzni, sokkal tisztább hangja volt. Audioval kb. fél napig tekergettem ide-oda az EQ-t, de a magas egyszerűen elveszett, a mély pedig erőtlenné vált. A közép tűrhető volt. Ezért írtam, hogy nem ér semmit. Olcsó sztereó hangfalpárhoz pedig 8k-ért hangkarit nem szabad ajánlani... egy szó mint száz, nem éri meg a pénzét sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Óra topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest