- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
#72042496 #33 üzenetére
Az Audio a szoftveres gyorsításával egy kalap izét sem ér, legalábbis annyiért, amennyiért vesztegetik. Akkor már inkább Audigy x... Én még anno a 12k forintos Creative T6100-asommal hallgattam, de a gagyi integrált realtekem komolyabb hangerőt tudott kinyomni vele. Aztán jött a Gamer és tök más lett az egész rendszer, sokkal tovább lehetett nyúzni, sokkal tisztább hangja volt. Audioval kb. fél napig tekergettem ide-oda az EQ-t, de a magas egyszerűen elveszett, a mély pedig erőtlenné vált. A közép tűrhető volt. Ezért írtam, hogy nem ér semmit. Olcsó sztereó hangfalpárhoz pedig 8k-ért hangkarit nem szabad ajánlani... egy szó mint száz, nem éri meg a pénzét sajnos.
-
-
Skizz
addikt
válasz
#72042496 #24 üzenetére
Xtreme Audio?
Azér' a szarér' kár volt hozzányúlni. Sztereóhoz jó de egy olcsó 5.1-et már nem tud hova tenni bakker. (a "nyers" PCI verzió legalábbis)
Hehe.
Annyival jobban szól egy Xonar? Mondjuk ha egyiknél sem birizgálja az ember az EQ-t meg az ilyen kristályosítót (
), akkor is érezni a Xonaron hogy szebbjobb?
-
Skizz
addikt
Tudtam hogy az nem lesz megemlítve a hírben ami engem érdekel.
Vajon milyen hangkártya dübörög a gépezetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest