Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Nem vagyok turelmetlen, de ha a limitalt idomben leulok jatszani, akkor nem akarom 500adjara is ugyanazt a felesleges, oncelu, erteket hozza nem ado animaciot megnezni - mivel pontosan tudom mi az az animacio, ismerem, hiszen 500x lattam mar. Ennek semmi koze a turelmetlenseghez.
-
waccamár
senior tag
Pár fejlesztés, amit szeretnék és már veszem is:
- Kikapcsolható animációk. Minden meccs eleje ugyan az, buttonsmashing, csak menjünk már tovább és kezdődjön a játék. Elsőre talán még érdekes volt, hogy van bemondó, meg megmutatják a közönséget, stb., de 568-adjára már baromi unalmas és MINDEN meccs előtt végig kell nézni ugyan azt.
- Ha vége egy meccsnek, legyen egy gyors következő meccs gomb és 5mp múlva már a meccset akarom kezdeni, nem pedig az animációkat skippelni.Plusz tök jó lenne, ha lenne végre valami normális tutorial. Nem kifejezetten értek a kosárlabdához, csak szeretem. Játszottam a 18-al meg a 20-al, de mindig úgy éreztem, hogy a töredékét használom csak ki a lehetőségeknek, mert nekem kellene rájönni, youtube-ot nézni róla, stb. Ain't nobody got time for that.
-
GreatL
őstag
Ingyenesre jó lesz az Epicen. Tavaly megvettem Steamen, idén odaadták, ha ennyire agresszívan nyomják a reklámokat meg a mikrotranzakciókat, simán átállhatnak free-to-playre is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi