Új hozzászólás Aktív témák
-
useless
aktív tag
válasz
levisboy #881 üzenetére
magyar nyelv továbbra sincs....
Eddigi tapasztalatok:
- nekem sebességre kb. 2x gyorsabb lett a felület, villámgyors
- netezés, böngészés is jóval gyorsabb, mint eddig
- végre nem szakad a wifi, végig stabil nem dob le, nincs connection timed out (nálam sajnos ez az elejétől kezdve probléma volt)
piros moto logo bootolásnál, szebb a felület, jók az animációk stb.eddig az egyetlen hiba, amit észrevettem az a következő:
Az appoknál már van kategorizálás és új csoportokat is létre lehet hozni. Csináltam több új kategóriát és abba beraktam progikat. Nem sokkal később azt vettem észre, hogy nincs benne az összes app, amit előzöleg besoroltam oda, illetve pl. a bpmenetrend az összes csoportban megjelent valamelyik app helyett.. Próbáltam újból az egészet, de folyamatosan kijön ez a bug...
settings-ben változás pl: battery&data manager lett, ami jó ötlet (gyorsabb 3g bekapcs)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest