Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nekem mosmár egy éve van meg. 101k-ért vettem Black Onyx színben, ami egy tizest drágított rajta. Nem tudom, a cikkben a 170k-s hivatkozás mikori, vagy hol volt annyi, de az EMAG-on vettem.Eddig teljesen jó, de egy ideje az érintőjével van mindössze bajom. Fülemhez emelem, beszélek majd mikor leraknám, általában a legörülő menü van megnyílva, mint amikor a főképernyőn lefelé húzza az ember az újját az órától és előjönnek a gyorsgombok. A közelség-érzékelő jó, kipróbáltam. Olyan, mintha túl érzékeny lenne. Youtube-on van az edge 30 pro -hoz videó, épp a túlérzékeny touch 'érzéketlenítésre', de nekem nincs ilyen menüpont.
Másnak nincs ilyen gondja? Vagy valami ötlet, hogyan érzéketleníthetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest