Hirdetés
- OLED TV topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
DEARevil #45025 üzenetére
Tudom miről beszélsz, nekem is fennál ez a wifis mizéria, de csak és kizárólag az otthoni routerrel, mindenhol máshol műdödik. Nekem már a gyári 2.1 is ezt csinálta, a 2.2 is, szóval innen gondolhatánk hogy nem romfüggő.
De! az első CM7.1 stable, amit rátettem, azzal kiválóan működött a wifi. Most 7.2 rc2 van rajta, itt annyival bővült a hiba, hogy nem is látta a kapcsolatot. A szabályozó domaint 14-re állítottam, így már tudok csatlakozni, de a hiba ugyanaz: egy idő után megszakad a kapcsolat. Pontosabban fent van a wifin, csak nincs internetkapcsolat. Lassan egy éve ezzel küzdök már, én már fel is adtam.
(Egy megoldást találtam: ha teljesen publicra állítod a wifit - tehát nincs jelszó, se mac-szűrés - akkor megy. Csak éppen így meg kizárólag a defy miatt nem fogom járatni a routert. Tehát marad a sz*pás)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest