-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
DEARevil #45025 üzenetére
Tudom miről beszélsz, nekem is fennál ez a wifis mizéria, de csak és kizárólag az otthoni routerrel, mindenhol máshol műdödik. Nekem már a gyári 2.1 is ezt csinálta, a 2.2 is, szóval innen gondolhatánk hogy nem romfüggő.
De! az első CM7.1 stable, amit rátettem, azzal kiválóan működött a wifi. Most 7.2 rc2 van rajta, itt annyival bővült a hiba, hogy nem is látta a kapcsolatot. A szabályozó domaint 14-re állítottam, így már tudok csatlakozni, de a hiba ugyanaz: egy idő után megszakad a kapcsolat. Pontosabban fent van a wifin, csak nincs internetkapcsolat. Lassan egy éve ezzel küzdök már, én már fel is adtam.
(Egy megoldást találtam: ha teljesen publicra állítod a wifit - tehát nincs jelszó, se mac-szűrés - akkor megy. Csak éppen így meg kizárólag a defy miatt nem fogom járatni a routert. Tehát marad a sz*pás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged