- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #859 üzenetére
ZUi-val Z² Force. Juj, ez így nem kellene.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #855 üzenetére
Frissítéseket nyugodtan ráengedheted. De jelzi a mobilnetet, mert akkor rakja ki a 4G, H, stb ikonokat is, mint az a képernyőmentéseden is ott van, de alapból, ha jó a wifi, akkor azt használja elsődlegesen és ezért szürke a 4G esetedben. Majd amikor fehérre vált, akkor használja elsődlegesbe a mobilnetet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #844 üzenetére
Z-m nem volt sajna. Z Play, Z² Play igen - mindkettő esetében nagyobb volt az aksi. Szerintem itt 1 nap simán megvan. Most igazság szerint a Z² Force van tervbe, de lehet majd csak a jövőre megjelenő Z³ Play lesz a befutó, mert 3 hét használat után az X⁴-el teljesen megvagyok elégedve.
Amúgy a kameraszenzor jó a Z-ben, de a szoftver elszúrja - ez tipikus Motorola jelenség. A Z² Playben például ugyanaz a szenzor, mint a htc u11-ben és van pár különbség a htc javára. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #841 üzenetére
Kell-e moduláris készülék, stock felület, amoled kijelző, erősebb proci stb? A honor 9 jó teló, kisebb, könnyebben kezelhető egy kézzel is, jobb a kameràja, nagyobb az aksija és nem stock. EMUI rendszer nem rossz, meg lehet szokni stock rendszer mellett is, tabletem például Huawei Mediapad M3 és a most bemutatott Mate 10 pro bizgerálja a fantáziamat, hiába vagyok már-már fanatikus Motorolás.
117 a jbl-el? - akkor az elfogadható úgy.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #829 üzenetére
Én egyiket se, de egy Z2 Force-ot lehet majd később beszerzek, addigra hátha megjelenik az 'onecompute mod' is.
-
ghiottone
nagyúr
Modok használatával, valamint tokokkal kapcsolatos kérdőívet küldözgetnek ki a Motorolától - ha aktív a Feedback Network státuszotok és kaptatok emailt akkor szánjatok rá pár percet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #763 üzenetére
Egy ideje már benne van a Moto camera appban, csak nem figyeltél fel rá.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Simple Mind #759 üzenetére
Bluetooth probléma esetén - nézd meg ezt, hátha segít.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Igaz nem Z-nél, de előtte a 2 simes G2, X Play, G4 Plus, Z Play és Z2 Play esetén is tanúsíthatom, hogy jobban merül 2 kártyával a telefon, mint 1 -el.
Gondolj bele - az egyik kártya például 4G-n lóg a másik 2 vagy 3G-n. Ha eltérő szolgáltatók kártyái, akkor lehet, hogy a cellák is máshogyan helyezkednek el és ingázáskor is automatikusan fel/le csatlakozni, váltogatni 2-3-4 G között máris jobban igénybe veszi az aksit, a cella készenlét is nagyobb fogyasztó lesz ezáltal. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #716 üzenetére
Amúgy érdekes a hozzáállásuk, vagy lehet más-más az eljárás egyes helyzetekben is, mert 1-2 ember jelezett egy hibát a Z2 play-es lenovo fórumban, - ami a ti 4g problémátokhoz képest semmi, - mert rossz az akkumulátor statisztika megjelenítése. Erre kérték az engedélyt, hogy belenézhessenek a készülékekbe. - Nem tudom ezt nálatok miért nem ajánlották fel első körben a szerviz helyett.
Az is szép, hogy a szerviz downgradel magasabb verziószámú bootloaderről
az alap téglázást jlent motonál, ilyenkor ki kellene szedni a flashelési folyamatból a boot.img-t - legalábbis Moto X-nél így tudtunk csak visszamenni 5.1-ről 4.4.4-re.
-
ghiottone
nagyúr
Posta ajánlott levélként kint van 3000 forintból kb. 3-4 nap alatt a 2 kiló alatti "csomag". A múltkor Angliába küldtem így vissza telefont. Visszaküldés Deutsche Posttal 14 euró a mailboxból. + Nem tudom, de lehet a postán meg kell kérdezni,hogy visszaküldés megoldható-e.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #632 üzenetére
Simán. Az év végéig ki akarják adni rá - kérdés, hogy sikerül-e. Bár a 7.0-val anno jól indítottak. Amúgy a felsorolás nem jó, mert a G4 Play biztos nem fog kapni Oreot, mivel most dobják ki a soak test után a 7.1.1-et rá.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #579 üzenetére
Már nálunk van VoLTE??? Melyik szolgáltató?
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #564 üzenetére
Elég sok dolgot rendeltem már erről az oldalról - NIllkin üvegfóliát is csak innen veszek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Szabcsizz #559 üzenetére
Ebbe az a piszokság, hogy a 3490-es Moto Turbopower Pack az amazon.com-on 79 dolcsi. Eu-ban egyik amazonon se találtam még belőle
-
ghiottone
nagyúr
Android OS alatt kiugró az ébren tartás? + Kellene egy olyan aku statisztika, ahol látni hogy ebből menyit van ébren. De én is azt javaslom, hogy teljes visszaállítás és újrarakni az alkalmazásokat első körben. + Még a tartózkodási hely alatt a jobb felső beolvasás vagy keresés 3pötty menü alatt a wifi-, Bluetooth alapú keresés ki van kapcsolva? Ott is beakadhat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #530 üzenetére
Rsdlite? - nem. Ezt a programot a Motorola telók gyári romjának flasheléséhez lehet használni a manuális mód mellett, vagy helyett. Itt röviden leírtam a Gyári rom telepítése alatti pontnàl.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #528 üzenetére
Dehogynem - rsdlite-al 10 perc max felrakni a gyári romot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #526 üzenetére
Egy Z Play rom újratelepítésére 5-30 napot mondtak egy kollegának.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #509 üzenetére
+ írhattok közvetlenül az ügyfélszolgálatnak is. Nálam a Z2 Play miatt volt egy levelezés az olasz Motorolával, amire az angolok válaszoltak. Anyi volt a hiba, hogy a rendszerük nem vette be az amazonos készülék IMEI számát, amiért felmerült bennem, hogy kapok-e majd frissítést egyáltalán. Tegnap kaptam + megnyugtattak, hogy él a 2 év gari + ne aggódjak, még túl új a készülék itt az EU-ban és pár hét kell az adatbázisuknak - lusta egy banda.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #429 üzenetére
A help appban nem lehet? Itt a fórum. Korábban is jelen volt a Bluetooth probléma, de úgy làtom nem sikerült megoldani. Toljátok a bug reportokat.
Nem feltétlenül dual simesek, de ezek elvileg azok:
SM4421AE7H1 Moto Z 32GB black/silver Italian unbranded Dual SIM
SM4421AD1H1 Moto Z 32GB white/gold Italian unbranded Dual SIM
SM4385AE7B1 Moto Z 32GB black/silver UK unbranded
SM4385AD1B1 Moto Z 32GB white/gold UK & unbranded
SM4430AE7R8 Moto Z 32GB black/silver German unbranded
SM4430AD1R8 Moto Z 32GB white/gold German unbranded
SM4391AE7E1 Moto Z 32GB black/silver French unbranded Dual SIM
SM4391AD1E1 Moto Z 32GB white/gold French unbranded Dual SIM
SM4388AE7T1 Moto Z 32GB black/silver Norway/Nordic EU unbranded Dual SIM
SM4388AD1T1 Moto Z 32GB white/gold Norway/Nordic EU unbranded Dual SIM
SM4395AE7L1 Moto Z 32GB black/silver Spanish EU unbranded Dual SIM (not sure about it)
SM4395AD1L1 Moto Z 32GB white/gold Spanish EU unbranded Dual SIM (not sure about it)Amúgy meg lehet hackelni, hogy menjen az 1 simes is 2 kártyával, de az pàr perc + bootloader nyitás és kb. minden frissítés után meg kell csinálni, mert nem megy úgy, mint anno az X Playen, hogy felrakta az ember rsdlite-al a dual simes romot az 1 simesre és örült.
-
ghiottone
nagyúr
Írtatok a Lenovo fórumban, vagy jeleztétek nekik, hogy gond van?
Ha valakinek dual simes és meg akar tőle szabadulni szóljon nyugodtan.
-
ghiottone
nagyúr
Igen. Van saját gyorstöltős hátlapjuk is, ami dragább, de 3490-es.
-
ghiottone
nagyúr
OneCompute Mod
lassan itt van végre.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #372 üzenetére
De úgy volt.
Az a baj, hogy már megszoktam az 5,5 colt és az X4 5,2 collal + 3000-es aksival így nem biztos, hogy jó lett volna számomra. Azt hittem, hogy ha felrakom a hardverapróra a Playt akkor nem fognak rá rögtön lecsapni, de tévedtem. LG G6-on gondolkodtam, de dual simes csak sufni gsmben van, feketében pedig ott sincs. Ebayen elfogytak a jóárúsított Írországból megvehető példányok + a korábbi példányoknál tapasztalt bootloop, alaplaphiba, beégő ips és a számomra idegenlg uix miatt is inkább maradok a jó öreg megbízható Motorola termékeknél. Egy 2015-ös Galaxy J5 és egy hiperszuper Telenor Smart Touch Mini pár órás használata után + mivel elvittek előlem egy Moto G5-öt elkezdtem keresgélni dualos Z után majd tegnap 11 után a kiválasztott olasz kereskedő (103 lett volna szállítással) kilistázta 2 év garival 376 euóért az 500 eurós telót - na akkor csapjunk le rá, lesz ami lesz.
-
ghiottone
nagyúr
HK verzió is megkapta már 16.-án. Amúgy ezen a linken meglehetne nézni, hogy van-e már OTA a Z-hez, vagy elvileg bármelyik Motorola telefonhoz:
Motorola OTA Link Generator Tool - értelemszerűen kellene bepötyögni, másolni az adatokat a Beállítások --> Telefonról menüpont alól. Én nem tudom már megnézni, mert tegnap elpasszoltam a Z Playt, az utód Z2 Play pedig még fel sincs adva. -
ghiottone
nagyúr
Új Modok - Ghánában mutatták be őket:
- Moto 360 Camera Moto Mod
- ROKR Moto Mod by Marshall,
- Studio Moto Mod - Marshall
- DTV Mod
- DSLR Mod - csatlakoztatható kameralencsékkel,
- Action Moto Mod - forgatható kamerával.+ új Insta Share projektor koncepció.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #279 üzenetére
Vagy itt a Z2 Play féle launcher, amiben alap a sötét háttér.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #277 üzenetére
Sehogy, keveset kell nézegetni 😅 amúgy nyitni kellene a bootloadert ésatöbbi. Gyárilag nem témázható sajna.
Nem jó az üveg, a Z Play minimálisan nagyobb + 1-2 appróságban eltér az üvege. -
ghiottone
nagyúr
Ma kaptam a Moto Agent teamtől egy kérdőívet, ami a projektor moddal foglalkozik - megelégedettségi, illetve a 2. generációs projektor mod fejlesztéséhez kellhet nekik. Ha gondoljátok még a mai nap kitölthetitek.
-
ghiottone
nagyúr
Most az amazon.de-n 279 euróért adja a Z-t. Az 300 alatt meg van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #200 üzenetére
Nem biztos, hogy megoldja, sőt.... Szoftveresen lehet hiba a rendszerben. Szerintem a 7.1.1, vagy 7.1.2 majd javítja 1-2 hónapon belül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #186 üzenetére
Neked nem Z Played volt/van?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #173 üzenetére
Nincs B20, lassabban frissül, tele felesleges appal, nincs magyar nyelv.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #171 üzenetére
Biztos, hogy nincs rajta magyar nyelv? Még a brazil rom is tartalmazta a magyart, és az olasz is. Elvileg csak a Verizonos Droid verzióban nincs magyar tudomasom szerint. - itt több Play tulaj van.
Amúgy rávarázsolni azért nem egyszerű dolog - nyitni kellene a bootloadert, custom recoveryt felrakni, rootolni, a szükséges appokat leszedni, utána szétbontani, a magyar nyelvi .xml-eket belerakni, visszacsomagolni, majd felflashelni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gretzky77 #162 üzenetére
Elég, de holnap reggel a logouton megjelenik a részletes bemutatóm a Moto Z Play-ről.
-
ghiottone
nagyúr
2 féle Incipio Power Pack van és csak az egyik tudja a wireless charging-ot. 10 dolcsi az eltérés. + Még ugye ott vannak a designer edition-ök is (Tumi, Kate Spade New York)
Nillkin Magic Disk III - szerintem nem rossz.
-
ghiottone
nagyúr
Az X Play 5.1.1-el indult és januárban kapja a 7.1.1-et Snapdragon 615-el. Szerintem itt se lesz gond. Az akku miatt viszont megérte nekem a váltás Mi 5s-ről, + a hangminőség, + a dual sim kezelés, + a pontos ujjlenyomatolvasó, + a kijelző minőség, + az atombiztos rendszer és a Moto cuccai, amit szoftveresen hozzátesz. Csak a kameraszoftveren kell csiszolni, mert a G4 Plusunk ugyanezzel a szenzorral jobb képeket lő, itt pedig vannak beégések a széleken.
-
ghiottone
nagyúr
A mágnes eléggé erős. Pár napja kipróbáltam egy Aukey mágneses autós tartóval. A hátlapon keresztül is érezhető volt a mágnes, de azt leszedve simán rácuppant a hátoldalára és megtartotta a telefont a 165 grammjával együtt a szellőzőn.
Én nem költök 100 fölött telóra és a Z Play még belefért a keretbe. Snapdragon 821-es Mi 5s-ről "váltottam vissza" a 625-ösre és a mindennapi felhasználásba semmi hátrányát nem látom, csak az erőforrás igényesebb játékok töltenek be lassabban, de telefonon amúgy sem érek rá játszani. + az aksija nagyon brutál
A Z Playnél ezt lefordítva valós használatra: az első 2 tesztnap eredményeként 100%-ról 1%-ra merítve 8 óra 41 perc kijelző időt jelentett. Ebben volt 1 óra MindigTV HD teszt 50%-os fényerőn, ami 6-7%-ot csípett le az akksiból. 1 óra 14 perc Waze navigáció, pár gigabyte adat letöltése, Antutu + 1-2 teszt háromszori lefuttatása, 30 perc játék maximum grafikán (6-7%), YouTube, Chrome, e-mailek, 30 kép, egy rövid videó, 1 óra 9 perc telefon beszélgetés, 2 SIM kártyával és a 48 órában 2x8 órányi 4G adatkapcsolattal, mert a Wifi rossz volt bent a munkahelyen.
Most 4 napot ment 6 óra kijelzőidővel, 47 perc telefonálással.
-
ghiottone
nagyúr
Ha valakinek kell usb type c fülhallgató akkor tessék.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
MrPetya19 #78 üzenetére
Jó minőségű LeEco USB Type-c to 3,5 mm jack átalakító.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bazsc20ne #62 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy a Z vékonysaga miatt a kamera sziget jóval vastagabnak tűnik, mint a Playnél, pedig a hatlapot rápattintva itt is síkban, vagy minimalisan alatta(bentebb) lesz.
A végén még kipróbálod a Z-t.
MrPetya19: de azért párszor előfordul, hogy megemlítik más beszerzési csatornán keresztüli árakat is. Itt se ártott volna.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Persze. De ilyen 60 ezres különbség azért nagyon durva. Én pont most beszéltem le az egyik barátomat a Z-ről, elég lesz a Play is (főleg nettóba). Amúgy azt nagyon eltalálták. Semmi lag, brutál aksi, remek kijelző + nem herélték ki a Moto appot sem (vagyis csak 1 dolog hiányzik, amit csak most vettem itt észre - a "Figyelmes kijelző")
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hallerlaller #15 üzenetére
majd nálunk, Magyarországi hivatalos forgalmazásba januártól
-
ghiottone
nagyúr
Ez igaz, de a termékoldalon sajna biztosan elírták. Az expansys-al is leveleztem, mert nem tüntették fel a Z, Z Play és a G4 Play esetében sem, hogy dual simesek, pedig beazonosítva azok. Sajna kavarodás van és nem jó infót adnak át a termékfelelősöknek sem. + Nem hiszem, hogy a Z Play-be Cat. 7 van, ebben pedig csak 6.....
-
ghiottone
nagyúr
A cikkhez: LTE cat 12/13 (Qualcomm X12 (Integrated) 2G / 3G / 4G LTE (Category 12/13), nem 6-os, ami fura lenne,mert a Z Play-emben is 7-es van, ami 300/150 Mb-os.
Az árt inkább hagyjuk, elszúrták nálunk, mivel gyári garanciával inkább az expansys-ról fogja megvenni az ember 172-ért. (nem írták ki, de dual az EAN/SM szám alapján)
A kamera érdekes, de a Z Play kamerája (=, mint a G4 Plusban) mintha jobban teljesítene. Én biztos nem vennék Z-t. A Z Play nagyon jóra sikeredett. Épp korrektúra alatt a tesztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest