Új hozzászólás Aktív témák

• syner

tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni frissítéssel kapcsolatban.

Adott egy Z XT1650-03 Reteu, DS, független telefon, hivatalos forrásból, itthon vásárolt, magyar lenovo garanciajeggyel. Augusztusban vettem, azóta semmi nem frissült rajta, sec. patch júniusi, verzió 7.0. OTA frissítéskereső azt írja, hogy up to date, ami nyilván hülyeség.
    Próbálgattam már mindent, hard reset, sim nélkül, simmel, másik wifi, mobilnet stb., de semmi eredmény, illetve egyszer külföldön azt írta, hogy csak otthoni hálózaton hajlandó frissítést keresni.
    Beszéltem többször a nemzetközi Moto/Lenovo ügyfélszolgálattal, azt írták legyek türelmes, majd jön a frissítés, persze hónapok óta semmi. Felvettem a kapcsolatot a Moto-val a Lenovo fórumon, adminokkal is beszéltem, eredmény 0.
    Most lett elegem, mivel néha a telefon laggol, újraindul, alkalmazások leállnak (hard reset után is), nem vészes, de nem ezért vettem egy flagshipet.

Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet alternatív módon megfrissíteni a rendszert (lehetőleg garanciavesztés nélkül). Látva az inkompetens szerencsétleneket az ügyfélszolgálaton nem szívesen adnám be hivatalos szervizbe egy hónapra.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák