Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Az én olvasatomban azt jelentik az általad leírtak, hogy gyakorlatilag a játékoknál fog számítani első sorban. Vagyis gyakorlatilag OpenCL-ben kell majd a compute shadereket lekódolni, és ezt használják majd a fejlesztők, így ugorva át az OpenGL limitációit - ha jól értem.
Van valami ismert limitáció ezen felül, pl. csak OpenCL 2.x képes hardvereken működik, vagy hasonló?
-
Cifu
félisten
Ennek mi a gyakorlati haszna? Mert lehet csak én vagyok túl laikus, de számomra ez nem derül ki a hírből.
Vulkan-t lehet használni majd felhasználói programoknál (a címből ezt sejtem), vagy az OpenCL hardware-eket lehet használni Vulkan API-t használó játékoknál?
Mi értelme van Vulkan API-t használni felhasználói programoknál? Ez lehet az OpenCL kvázi utódja is, és ezért fontos a OpenCL kódok integrálása, hogy a meglévő modulokat fel tudják használni és ne kelljen a nulláról kezdeni a fejlesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest