Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Az én olvasatomban azt jelentik az általad leírtak, hogy gyakorlatilag a játékoknál fog számítani első sorban. Vagyis gyakorlatilag OpenCL-ben kell majd a compute shadereket lekódolni, és ezt használják majd a fejlesztők, így ugorva át az OpenGL limitációit - ha jól értem.
Van valami ismert limitáció ezen felül, pl. csak OpenCL 2.x képes hardvereken működik, vagy hasonló?
-
Cifu
félisten
Ennek mi a gyakorlati haszna? Mert lehet csak én vagyok túl laikus, de számomra ez nem derül ki a hírből.
Vulkan-t lehet használni majd felhasználói programoknál (a címből ezt sejtem), vagy az OpenCL hardware-eket lehet használni Vulkan API-t használó játékoknál?

Mi értelme van Vulkan API-t használni felhasználói programoknál? Ez lehet az OpenCL kvázi utódja is, és ezért fontos a OpenCL kódok integrálása, hogy a meglévő modulokat fel tudják használni és ne kelljen a nulláról kezdeni a fejlesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest