Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
-
hommeros
őstag
Ki mit tippelt, mennyi lesz az eladások vége év végéig? Én olyan 30millióra saccoltam.
Ez lehet hogy jókora hülyeség. De csak tipp.
-
Kleroo
veterán
-
BalaNce87
addikt
Pontosan! Ugyanaz, mint az EA!!! Végre vki rajtam kívül is megemlíti.
Be kell látni, hogy vannak olyan emebreke, akik annyira imádják, hogy legyen az akármilyen mindig tetszeni fog nekik.
A másik dolog pedig. Annak idején amúgy olcsóbb is volt a steam, mint a bolti gammák. Sokkal! Csak ahogy egyre szélesebb körben terjedt el (a steam), úgy egyre pofátlanabb árakat kértek el érte. Mikor megjelent a steam "csak a CS miatt készült, hogy megakadályozzák a warezt"... Csak kinőtte magát.
Persze véleményem szerint az árakban nagy szerepe van a kiadónak is. Activision mindig is drága volt a COD sorozat tekintetében. A COD 4 a mai napig elég sokba kerül, sőt még a 2-t is lehet néha szép áron látni. -
Kleroo
veterán
Látom gyűlnek a kollégák. Örülök hogy nem csak nekem szúrt szemet,hogy ez a MW2 nem egy nagy dobás.A hatalmas hype tükrében pedig már-már csalódás.
A grafikához:
Tudtommal a grafikai engine a cod2 óta van jelen,ami 2005ös...
Ezt tuningolták agyig a cod4hez.
Azóta ez már a 3.cod ugyanazzal a látványvilággal.Engem marhára nem zavar ha ehelyett 20órányi játékidőt kapok,és lebilincselő.ehhez képest az 5óra scripthegy egy nagyszerű havas pályával nem sok....
Legalább az elmúlt 2évben csinálhattak volna egy mindent űberlő grafikát.Amit természetesen be lehetne lőni a gyengusabb gépekre is.
Egyre jobban felhúzom magam a codon.
Jó játék, de semmi más,csak a cod4 pofozgatása.nincs benne semmi de semmi új.
És ez döntögeti a rekordokat...és csinálták 2évig......Mindegy azért jó vele nyomulgatni.
(1920x1080,minden max)
Ja igen,és ilyen nagy felbontásban eléggé sok mosott textúrával találkozom,amit a cod4ben nem tapasztaltam. -
monzta
csendes tag
válasz
LackoMester #47 üzenetére
igen, sajnos nem tudsz mihez viszonyítani, mert a mai fps felhozatal egyszerűen nevetséges. nálam egyébként jelenleg(és még egy jódarabig) az fc2 grafikája az etalon.
azt nem mondtam hogy ronda, csak hogy nem ver oda a mezőnynek. bár nyilván nem ez volt a cél, mert ugye a "cod a multira van kihegyezve, a single csak másodlagos" ezt olvasni sok helyen. mondjuk akkor nem kapirgálom hogy miért nincs dedikált szerver... mindegy.
valszeg gyorsan végigdarálom, azt' dobok rá egy uninstallt.. -
LackoMester
addikt
...szerintem semmi gond nincs a grafikával(nálam 1920*1080-extra beállitásoknál-nekem nagyon is tetszik),ha legalább a FPS játékok fele hozná ezt a graf.szintet. akkor nagyon jó kis FPS-ek lenne,de nagyon NEM ez a helyzet...nézd csak meg milyen FPS gamek jöttek ki idén pl-DX10 COJ-semmivel sem szebb - jobb,RIddick-DA-szintén gyengébb...
ha meg über grafikát akarsz nyomd a Crysis multiba-ja azért fizetni kell
ez az én véleményem ,nekem jó igy -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
>EnGiNeeR< #38 üzenetére
Bennem erős nosztalgia támadt néhány fegyver láttán, amelyeket nagy örömmel használtam a Rainbow Six sorozatban (pl. Raven Shield)
-
Nos mondjuk azért nem kellene ilyen felárral adni mert a bolt hasznát a Valve kapja/kaphatja, nem kell dobozt, papíralapú kézikönyvet, dvd-t készíteni, szórakozni a logisztikával, stb. Ez mind csupa olyan dolog ami megtakarítást jelent (tudom, hogy a digitális terjesztésnek is vannak költségei de gyanítom, hogy az közel nagyságrendileg kisebb mint ha a hagyományos formában történne a terjesztés) amiből finanszírozhatják ezt a fajta "házhoz szállítást".
-
monzta
csendes tag
válasz
LackoMester #42 üzenetére
az odáig rendben, hogy optimalizálva van a játék, nekem nem ez a problémám. be lehet állítani hogy szépen menjen egy 6600GT-n, ez oké, de ha maxra teszem fo*ssam már le a bokám így 2010 hajnalán..
-
LackoMester
addikt
nemtudom mia gondod a grafikával-ha nem vetted volna észre a játék úgy lett készitve,h.az öregebb(gyengébb)gépeken is tökéletesen fusson-tehát minél szélesebb felhasználó csoport tudja használni...egyébként ez jól sikerült...
ha über grafikát akarsz játsz mást...nem kötelezö..
leszámitva 1-2 dolgot ami nemtetszik(Steam,nincs dedikált szeró)egy nagyon jó kis cucc
az EA a NFS miatt csak szidni lehet mivel-az egy nagyon elb...t valamit-rosszul optimalizált-és erröl csak az EA tehet(és ez elég sokba kerül-t az EA-nak).. -
monzta
csendes tag
na tessék. végre valaki. ezt mondom én is. mitől akkora durranás??? ezt az első részben már láthattuk. idegesítő vérbuta darálás az egész. a grafikától sem dobtam el magam, pedig minden maxon van. van egy két jó ötlet, de semmi több. számomra iszonyat nagy csalódás.
érdekes hogy az ea-t mindenki szidja hogy az nfs széria minden évben ugyanaz, csak más körítéssel. hát akkor a cod-széria az mi?? legalább azt a k*rva menüt írták volna át, hogy ne legyen ez az érzésem. ez a hét játéka maximum, évjátéka semmiképp... -
misx
senior tag
Ez egységárral szorozva több tíz milliárd forintban. Csúnya warez...
-
tome.jr
addikt
Nekem az MW1 nagyon bejött, de ez a második rész valahogy nem hoz lázba. Én is inkább Bad Company 2-re voksolnék.
Az eladási adatok brutálisak.
-
>EnGiNeeR<
csendes tag
Megérdemli nagyon zsír Game lett.
Kleroo majd nézd már meg azt a pár új fegyvert [link]
Fent Weapons fül!
-
doddy
tag
ne úgy fogd fel, hogy digitális verzió! Miértne adná ugyanannyiért mikor a lusta ember inkább letölti minthogy ugyanannyiért minthogy elmenne és megvenné? házhoz szállításnál plusz költség az egész, és késik is.
Értem amit írsz, jó lenne,ha olcsóbb lenne, de nem lesz, mert ez a lusta embereken alapszik szerintem
-
BalaNce87
addikt
Ez igaz a steam nem nekünk lett kitalálva, de ha belegondolsz mondjuk németbe átlagba keresnek 2000-3000 eurot, abból most 60 semmiség, amúgy tényleg rablás ez az ár. Hát az amúgy is undorító dolog mert a játékosoknak köszönhetik azt ahol jelenleg tartanak és erre képesek pofátlan árakat elkérni egy kiegészítő jellegű játékért, vagy egy új játékért. Mert ha nem lenne ki megvegye ugye akkor hiába lenne jó játék ha vki nem akarja megvenni vagy nem veszi meg ennyiért, mert sokba kerül.
-
Ugyan nem CoD-ozok azonban steam-et használok és ezért a 60 Eurós (na jó, csak 59,99) árat igen csak a durva rablás kategóriájába sorolnám amikor egy átlagos új játék a 40-50 Eurós sávban jön ki.
Tesztelik a rajongók vásárlási hajlandóságát, hogy ha elegen veszik meg a konzolos árszintre belőtt játékot PC-re akkor legközelebb nem csak a digitális verziót választóknak kedveskednek ilyen árakkal?
Ez az árképzés csak egy dologra jó, hogy elriassza a mindkét fél számára előnyös digitálisan terjesztett szoftverektől a vásárlókat (na meg persze, hogy a kiadó még jobban szívhassa a vásárlók vérét pont egy olyan időszakban amikor mindenki igyekszik visszafogni a kiadásait). -
doddy
tag
válasz
LackoMester #32 üzenetére
steamhez hozzálehet szokni, egyedül az a nagy bajom,h nincs dedicated szerver.
Én a netes része miatt vettem meg. Az IWNET megoldás nem is rossz,de amint már említettem,h nem lehet saját szervere az embernek az gyalázat, ha ezt tudom megsem veszem a játékot. Abban bízok, hogy egy patchel ezt kiegészítik, mint régen 1-2 steames játéknál is. -
Sztem 10 milla fölött fognak eladni belőle még az idén.
-
LackoMester
addikt
jó kis game lett...a mp is minöségi darab,csak ezzel a Steam-el nemvagyok kibékülve...
-
MaSzKa
senior tag
kipróbálom majd egyszer
tetszik kicsit -
Kleroo
veterán
-
용 Bob
senior tag
Most nézegetem itt a steam-en,hogy mennyi az annyi, de 16 ropi azért sok(koló) így kezdésnek.
Én azért megvárom a badcompany 2-őt, lehet inkább abba ruházok be.
-
aram01
nagyúr
nemsokára én is duzzasztom ezt a számot
-
BalaNce87
addikt
válasz
Eugene Roe #24 üzenetére
Pontosan, rengeteg számít egy név, azt is érdemes nézni hogy a call of duty felirat milyen kicsi és az MW2 meg bazi nagy
eléggé szétgyalázták ezt a nevet, de várom mikor jelentik be a cod7-et...
-
Eugene Roe
őstag
MW-1 jobban tetszik...
script-tenger... ennek ellenére az eladások igazolják a jó marketing létjogosultságát
-
GegeWarrior
senior tag
Mondjuk arra kíváncsi lennék ha nem lenne warez akkor mennyi menne el belőle
Érdekes lenne -
mokus1
addikt
Ebbe benne van a Steam is?Azért az nem semmi hogy az 1. nap nagyjából minden 10. családban van egy nem számítva az illegális dolgokat sem.
-
--Disztroj--
senior tag
Ez mégiscsak egy játék, hányan kéne venniük a 60 millából hogy jó legyen?
nagypapi is rohanjon a boltba vagy mi?Amúgy a bevétel összege jobba falhoz vágna (mint a filmeknél), azzal jobban lehet érzékeltetni mekkora sikerről is van szó.
Amúgy hihetetlen hogy egy hülye fps-től hogy meg van ferdülve mindenki
-
HardRic
addikt
Nekem páratlan órákat nyújtott a játék, úgyhogy le****om hogy kiegészítés vagy nem, nálam simán az év játéka.
-
Kleroo
veterán
Nekem vegyesek az érzéseim.
Remek játék,de a cod4hez képest gyenge. inkább egy szipla kiegészítő...
Grafikában ugyanaz,sőt itt sztem rosszabb a pályatervezés, és rengeteg elnagyolt textúrával találkoztam.
a játék idő 5-6 óra, ami szintén a kiegészítő mivoltot igazolja.
Van benne pár új fegyver
Az egész játék egy kis kiegészítés a cod4hez. a problémám hogy rengeteg hiba van benne. eszméletlenül lóg mindenütt a scriptek "lólába" a cod4ben kevésbé tűntek fel.
BAromi jó játék az tény. de 2évig csak ezen ültek, és ahoz képest rémesen gyenge.
Szurkolok hogy ne legyen év játéka ,mert azt a cod4 már megkapta. ez pedig csak egy kis hosszabbítás hozzá.nem lenne fair...2x is "ugyannak" a játéknak odaítélni.
győzzetek meg hogy nem kiegészítő:
grafika: ugyanaz,sőt a design itt-ott gyengébb
játék idő:még a cod4nél is rövidebb, és semmi újítás nincs benne,szimplán meghosszabbítja a cod4et.Még1x: remek játék,de 2év és ennyi hype után hatalmas csalódás.
És tudtommal a multi sincs megreformálva...sőt ellenkezőleg... -
hoffman_
nagyúr
Ezek jogos pontok, igazad van. De én akkor sem gondolom drasztikusnak a különbséget. Nem jártam arra, nem is ismerem az Életet ott, de szerintem az játékos piac, már arányaiban is töredéke például egy britnek
Bár, ha bele gondolok magamba... Az a gond, hogy én túlságosan lesarkítom Indiára az egészet, úgyhogy ezért nem leszek helytálló
De a számok akkor is szépek, fel sem érem igazán ésszel
-
Scholes9
nagyúr
Ezek szerint megdőlt a Lich King eladási rekordja
-
Ice!?
őstag
Sokat dobott rajta a steam-es megoldás.
-
keIdor
titán
Kb. 400 millió lakosság.
(USA+Kanada+UK)
Szép adat... bár ha azt nézzük, hogy UK 60 millió és csak ott 1,2 millió kelt el már az első nap, akkor már annyira nem. -
boeing
őstag
Megérdemelten jó lett a gama,no comment.
-
törölt tag
Érdekes eredmények, még a GTA 4-nél is jobbakat ért el.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest