- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
#06658560 #87 üzenetére
Ha egyáltalán nem párhuzamosítható akkor nem mész vele semmire, ez kerek perec így van.
Viszont elég kicsi az esélye egy nagy bonyolultságú programnál, hogy ne lenne benne párhuzamosítható rész,
egyébként sem mondtam azt, hogy az egész programnak párhuzamosnak kell lennie, lesznek soros és párhuzamos részek, a párhuzamosak gyorsabban futnak majd, a sorosak nem, ettől függetlenül lesz gyorsulás, a feladattól függ majd.
Elég ritkán találni manapság olyan cpu intenzív programot, amit nem sufniban raktak össze, és ne tudna megszólalatatni legalább 4 magot, szóval ez már csak hozzáállás kérdése.#89 Pont ezt akartam mondani én is, mindenki azt hiszi, hogy az intel meg az amd azért gyárt cpu-t, hogy a játékok gyorsabban fussanak
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest