Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha egyáltalán nem párhuzamosítható akkor nem mész vele semmire, ez kerek perec így van.
Viszont elég kicsi az esélye egy nagy bonyolultságú programnál, hogy ne lenne benne párhuzamosítható rész,
egyébként sem mondtam azt, hogy az egész programnak párhuzamosnak kell lennie, lesznek soros és párhuzamos részek, a párhuzamosak gyorsabban futnak majd, a sorosak nem, ettől függetlenül lesz gyorsulás, a feladattól függ majd.
Elég ritkán találni manapság olyan cpu intenzív programot, amit nem sufniban raktak össze, és ne tudna megszólalatatni legalább 4 magot, szóval ez már csak hozzáállás kérdése.#89 Pont ezt akartam mondani én is, mindenki azt hiszi, hogy az intel meg az amd azért gyárt cpu-t, hogy a játékok gyorsabban fussanak

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi