Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha egyáltalán nem párhuzamosítható akkor nem mész vele semmire, ez kerek perec így van.
Viszont elég kicsi az esélye egy nagy bonyolultságú programnál, hogy ne lenne benne párhuzamosítható rész,
egyébként sem mondtam azt, hogy az egész programnak párhuzamosnak kell lennie, lesznek soros és párhuzamos részek, a párhuzamosak gyorsabban futnak majd, a sorosak nem, ettől függetlenül lesz gyorsulás, a feladattól függ majd.
Elég ritkán találni manapság olyan cpu intenzív programot, amit nem sufniban raktak össze, és ne tudna megszólalatatni legalább 4 magot, szóval ez már csak hozzáállás kérdése.#89 Pont ezt akartam mondani én is, mindenki azt hiszi, hogy az intel meg az amd azért gyárt cpu-t, hogy a játékok gyorsabban fussanak

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest