- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nem, egyelőre csak ő kritizál engem, egy olyan kódról ami rossz, bár sosem látta
Peak/peak nem jön ki? Kész, mivel minden kód pont ugyanazokat a műveleteket hajtja végre, mint a peak számolás, float összeadást + szorzást, ezért lehetetlen, hogy ennél jobb arányt kapjak.
Tény, hogy az opencl-es kód megkérdőjelezhetően optimális cpu-n, viszont semmiképp sem érzem úgy, hogy irreleváns dolgot mondtam volna, tekintve, hogy a linkelt algoritmusokban is volt 33x-os gyorsulás is.
Egyszerűen azok a feladatok a gpu-nak feküdtek, ha annyira, hát annyria. Ha baki lett volna benne, már rég észrevették volna, mivel amint mondtam, mi nem aknakeresőt írunk. Ezzel együtt nem kicsit nagyképűen azt állítod, hogy az velem együtt az összes munkatársam is béna, és te mennyivel jobb vagy csak azért, mert a gpu egy feladatban, aminek sem az elméletét sem az implementációját nem ismered, el tudott húzni ennyivel. Ezzel együtt leszarozod a computebench dolgozóit is, mert nekik 33x-os teljesítménytöbblet is kijött, amiben ha másfélszeres overhead van, még úgy is kijön amiről beszéltem.
Ezzel én ezt a latolgatást befejeztem, amint az látható úgy sem fogunk megegyezni.Azt, hogy nem láttál gpu-t egyáltalán nem neked szántam. Nem te írtad, hogy egy corei7-t sosem lehet gyorsabb mint egy kaveri. Az oda volt címezve, de ezt már mondtam egyébként is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest