Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASRock lapok általában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nem, egyelőre csak ő kritizál engem, egy olyan kódról ami rossz, bár sosem látta
Peak/peak nem jön ki? Kész, mivel minden kód pont ugyanazokat a műveleteket hajtja végre, mint a peak számolás, float összeadást + szorzást, ezért lehetetlen, hogy ennél jobb arányt kapjak.
Tény, hogy az opencl-es kód megkérdőjelezhetően optimális cpu-n, viszont semmiképp sem érzem úgy, hogy irreleváns dolgot mondtam volna, tekintve, hogy a linkelt algoritmusokban is volt 33x-os gyorsulás is.
Egyszerűen azok a feladatok a gpu-nak feküdtek, ha annyira, hát annyria. Ha baki lett volna benne, már rég észrevették volna, mivel amint mondtam, mi nem aknakeresőt írunk. Ezzel együtt nem kicsit nagyképűen azt állítod, hogy az velem együtt az összes munkatársam is béna, és te mennyivel jobb vagy csak azért, mert a gpu egy feladatban, aminek sem az elméletét sem az implementációját nem ismered, el tudott húzni ennyivel. Ezzel együtt leszarozod a computebench dolgozóit is, mert nekik 33x-os teljesítménytöbblet is kijött, amiben ha másfélszeres overhead van, még úgy is kijön amiről beszéltem.
Ezzel én ezt a latolgatást befejeztem, amint az látható úgy sem fogunk megegyezni.Azt, hogy nem láttál gpu-t egyáltalán nem neked szántam. Nem te írtad, hogy egy corei7-t sosem lehet gyorsabb mint egy kaveri. Az oda volt címezve, de ezt már mondtam egyébként is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Könyvajánló
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest