Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
Majd egyszer talán lesz Frame Pacing DG-re. Gondolom először a fontosabbakat csinálják meg. Bár még úgy alapvetően van mit javítani a Frame Pacing-en, de legalább már használható szintet produkál.
Nem lenne amúgy hülyeség, de én személy szerint több fantáziát és kevesebb problémát látok abban, hogy az IGP besegít az általános számításokba, míg a dVGA csak a grafikára koncentrál. -
Kroni1
veterán
válasz
Cooley18
üzenetére
Persze, csak azt akartam mondani h ez igy nem az igazi! A ddr5-öt is az árak tarthatósága miatt vetették el.. A jelenlegi tesztek szerint sok értelme nincs a Dula Graphicsnak, mert hiába magasabb az fps, de sok a laggolás, magasak a frametime-ok, érdemesebb a dVGA-t külön dolgoztatni..

-
Cooley18
aktív tag
És akkor milyen vezérlő fogja vezérelni a vram chipeket az IGP számára?
Talán ha a GPU memóriavezérlőit érné el valahogy az IGP, ami szerintem jelenleg nem kivitelezhető, viszont akkor feleződne a sávszél és a vram mennyisége is, szóval ott vagyunk, ahol a part szakad... Dedikált GDDR5-ös chipek kellenek az IGP-nek, amiről volt is szó, de aztán eltűnt a süllyesztőben. A 4 csatornás memóriavezérlő társítva DDR4-es modulokkal lenne az igazi! 
-
Def26
félisten
Ez a kaveri apu mehet crossfire -ben hd7750/hd7770 -el?
-
Szerintem aminek több értelme lesz az az aszinkron együttműködés a dVGA és az IGP között. (előbbi grafikázik, utóbbi tehermentesíti a cpu részt bizonyos dolgok átvállalásával, fizika, stb.) Remélem hamarosan kiderül, hogy mit lehet ettől várni Mantle alatt.
DG sosem volt az igazi, ahogy olvasom és talán nem is lesz. Gondolom elég nehéz driverből összehangolni a különböző erősségű igp-t és vga-t, hogy ne legyenek fura akadások benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán ha a GPU memóriavezérlőit érné el valahogy az IGP, ami szerintem jelenleg nem kivitelezhető, viszont akkor feleződne a sávszél és a vram mennyisége is, szóval ott vagyunk, ahol a part szakad... Dedikált GDDR5-ös chipek kellenek az IGP-nek, amiről volt is szó, de aztán eltűnt a süllyesztőben. A 4 csatornás memóriavezérlő társítva DDR4-es modulokkal lenne az igazi!