- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nyilván mindenki szar, csak te vagy király, én meg abban lelem örömömet, hogy fórumokon összehazudozzak mindenfélét, meg szar c kódot írok. Nem birom az ilyet. Mint ahogy szerinted a zero copy = azonos címtér, másolgassad csak a mutatóidat és hivatkozzál a ramba a pci buszon keresztül, mikor még az is drámai gyorsulást hoz, ha nem a vramot, hanem a lokális memóriát használod.
Ugye tudod, hogy opencl-t cpu-n is lehet futtatni, gondolod nem próbáltam ki, de igen, kipróbáltam, és még rosszabb eredményt kaptam cpu-val. Egyébként sem az a proci volt, amit belinkeltem, hanem egy i7 975 extreme, de gondoltam, ha lúd hát legyen kövér. Erre te elosztottad a 72-t 3mal..., törődj bele, hogy más is lehet sikeres, nem csak te.
Egyébként meg naná hogy lehet 40+x-es gyorsulás, csak a 7750m helyére egy desktop gpu kerül. 7970-nel jóval több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő