- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nyilván mindenki szar, csak te vagy király, én meg abban lelem örömömet, hogy fórumokon összehazudozzak mindenfélét, meg szar c kódot írok. Nem birom az ilyet. Mint ahogy szerinted a zero copy = azonos címtér, másolgassad csak a mutatóidat és hivatkozzál a ramba a pci buszon keresztül, mikor még az is drámai gyorsulást hoz, ha nem a vramot, hanem a lokális memóriát használod.
Ugye tudod, hogy opencl-t cpu-n is lehet futtatni, gondolod nem próbáltam ki, de igen, kipróbáltam, és még rosszabb eredményt kaptam cpu-val. Egyébként sem az a proci volt, amit belinkeltem, hanem egy i7 975 extreme, de gondoltam, ha lúd hát legyen kövér. Erre te elosztottad a 72-t 3mal..., törődj bele, hogy más is lehet sikeres, nem csak te.
Egyébként meg naná hogy lehet 40+x-es gyorsulás, csak a 7750m helyére egy desktop gpu kerül. 7970-nel jóval több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest