Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nyilván mindenki szar, csak te vagy király, én meg abban lelem örömömet, hogy fórumokon összehazudozzak mindenfélét, meg szar c kódot írok. Nem birom az ilyet. Mint ahogy szerinted a zero copy = azonos címtér, másolgassad csak a mutatóidat és hivatkozzál a ramba a pci buszon keresztül, mikor még az is drámai gyorsulást hoz, ha nem a vramot, hanem a lokális memóriát használod.
Ugye tudod, hogy opencl-t cpu-n is lehet futtatni, gondolod nem próbáltam ki, de igen, kipróbáltam, és még rosszabb eredményt kaptam cpu-val. Egyébként sem az a proci volt, amit belinkeltem, hanem egy i7 975 extreme, de gondoltam, ha lúd hát legyen kövér. Erre te elosztottad a 72-t 3mal..., törődj bele, hogy más is lehet sikeres, nem csak te.
Egyébként meg naná hogy lehet 40+x-es gyorsulás, csak a 7750m helyére egy desktop gpu kerül. 7970-nel jóval több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest