- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
mivan senki nem játszik vele?
-
Feri1977
senior tag
hahóóó
-
Feri1977
senior tag
Egy érdekes észre vételem van a játékkal kapcsolatban. Rögtön az első pályán, ahol a biztonsági őr van és kéne lerúgni a fejét vagy harcolni vele, egy szál bottal áll ugye ott, nem tudok semelyik billenyűvel se egérrel rúgni, írja, a két egérgombbal lehet küzdeni, de semmit nem csinál a nő akivel vagyok akárhogy kattintgatok gyorsan lassan vagy egyszerre az egérrel, mi az isten van? Hogy kell rúgni vagy bármi?
-
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
köszi az infót
-
Vico87
tag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Fura, nekem engedte állítani a grafikát a zárt bétában. Néha megröccent, meg furán nézett ki egy GTX970-en, de a motion blur kikapcsolása sokat javított. A textúrák eléggé mosottak voltak szerintem, gondolom nem a végleges teljes felbontásút pakolták bele (ha viszont igen, az gáz).
Nekem kifejezetten tetszett. Szerencsére a harcot jól kidolgozták, és van lehetőségem választani, hogy leállok velük pofozkodni, csak odacsapok és lendületben maradok, vagy elfutok mellettük. A harc volt az első rész gyenge pontja, és ezt szerintem jól kijavították. Van benne azért Assassin's Creed hatás, mint pl a gyűjthető izék elszórva a városban, meg a város sandbox lett.
-
cattus
addikt
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Be lehet állítani, hogy semmiféle HUD ne jelenjen meg? Amit láttam gameplay videókat, azokban eléggé zavart az a kör, meg az ellenfelek health bar-ja, ami a harcokkor megjelentek.
-
pomorski
őstag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Remélhetőleg a tesztelők is észrevették/észreveszik azokat a hibákat, amiket te felsoroltál, és javítják majd a végleges verzióra...
-
Dexar007
veterán
Jok ezek a trial dolgok. Mert mire lejar,addigra kb pont ra is unok,igy nem kell kikölcsönöznöm
mashonnan.
Xbox One-on asszem 10 (!) orat is adnak,ami nehany jateknal rengeteg. -
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
A bétában kipróbáltam, 3 nap. Az alapján azt mondom, hogy a hangulata sikeresen eléri az első részt. Kicsit túlfeszítettnek éreztem, hogy minden fával le kell állni karatézni. Viszont a grafikát akkor még nem lehetett állítani, sőt, bizonyos esetekben a hangok is viccesen, vagy rossz irányból szóltak, ami azért rontott az összképen. Tapasztalataim szerint olyan 75% lehet a játék. Ha sikerül a grafikát optimalizálni és a hangokat véglegesíteni, akkor +5%. Jó lesz.
-
Én már nagyon várom az első gameplay videókat, és az értékeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest