- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
mivan senki nem játszik vele?
-
Feri1977
senior tag
hahóóó
-
Feri1977
senior tag
Egy érdekes észre vételem van a játékkal kapcsolatban. Rögtön az első pályán, ahol a biztonsági őr van és kéne lerúgni a fejét vagy harcolni vele, egy szál bottal áll ugye ott, nem tudok semelyik billenyűvel se egérrel rúgni, írja, a két egérgombbal lehet küzdeni, de semmit nem csinál a nő akivel vagyok akárhogy kattintgatok gyorsan lassan vagy egyszerre az egérrel, mi az isten van? Hogy kell rúgni vagy bármi?
-
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
köszi az infót
-
Vico87
tag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Fura, nekem engedte állítani a grafikát a zárt bétában. Néha megröccent, meg furán nézett ki egy GTX970-en, de a motion blur kikapcsolása sokat javított. A textúrák eléggé mosottak voltak szerintem, gondolom nem a végleges teljes felbontásút pakolták bele (ha viszont igen, az gáz).
Nekem kifejezetten tetszett. Szerencsére a harcot jól kidolgozták, és van lehetőségem választani, hogy leállok velük pofozkodni, csak odacsapok és lendületben maradok, vagy elfutok mellettük. A harc volt az első rész gyenge pontja, és ezt szerintem jól kijavították. Van benne azért Assassin's Creed hatás, mint pl a gyűjthető izék elszórva a városban, meg a város sandbox lett.
-
cattus
addikt
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Be lehet állítani, hogy semmiféle HUD ne jelenjen meg? Amit láttam gameplay videókat, azokban eléggé zavart az a kör, meg az ellenfelek health bar-ja, ami a harcokkor megjelentek.
-
pomorski
őstag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Remélhetőleg a tesztelők is észrevették/észreveszik azokat a hibákat, amiket te felsoroltál, és javítják majd a végleges verzióra...
-
Dexar007
veterán
Jok ezek a trial dolgok. Mert mire lejar,addigra kb pont ra is unok,igy nem kell kikölcsönöznöm
mashonnan.
Xbox One-on asszem 10 (!) orat is adnak,ami nehany jateknal rengeteg. -
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
A bétában kipróbáltam, 3 nap. Az alapján azt mondom, hogy a hangulata sikeresen eléri az első részt. Kicsit túlfeszítettnek éreztem, hogy minden fával le kell állni karatézni. Viszont a grafikát akkor még nem lehetett állítani, sőt, bizonyos esetekben a hangok is viccesen, vagy rossz irányból szóltak, ami azért rontott az összképen. Tapasztalataim szerint olyan 75% lehet a játék. Ha sikerül a grafikát optimalizálni és a hangokat véglegesíteni, akkor +5%. Jó lesz.
-
Én már nagyon várom az első gameplay videókat, és az értékeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Playstation 5 lemezes 825GB, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Újszerű Lenovo Legion Go 512GB/ Garanciás 2027.02.12-ig/Ingyen Foxpost/beszámítás van
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Ps dualsense edge controller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest