Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
mivan senki nem játszik vele?
-
Feri1977
senior tag
hahóóó
-
Feri1977
senior tag
Egy érdekes észre vételem van a játékkal kapcsolatban. Rögtön az első pályán, ahol a biztonsági őr van és kéne lerúgni a fejét vagy harcolni vele, egy szál bottal áll ugye ott, nem tudok semelyik billenyűvel se egérrel rúgni, írja, a két egérgombbal lehet küzdeni, de semmit nem csinál a nő akivel vagyok akárhogy kattintgatok gyorsan lassan vagy egyszerre az egérrel, mi az isten van? Hogy kell rúgni vagy bármi?
-
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
köszi az infót
-
Vico87
tag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Fura, nekem engedte állítani a grafikát a zárt bétában. Néha megröccent, meg furán nézett ki egy GTX970-en, de a motion blur kikapcsolása sokat javított. A textúrák eléggé mosottak voltak szerintem, gondolom nem a végleges teljes felbontásút pakolták bele (ha viszont igen, az gáz).
Nekem kifejezetten tetszett. Szerencsére a harcot jól kidolgozták, és van lehetőségem választani, hogy leállok velük pofozkodni, csak odacsapok és lendületben maradok, vagy elfutok mellettük. A harc volt az első rész gyenge pontja, és ezt szerintem jól kijavították. Van benne azért Assassin's Creed hatás, mint pl a gyűjthető izék elszórva a városban, meg a város sandbox lett.
-
cattus
addikt
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Be lehet állítani, hogy semmiféle HUD ne jelenjen meg? Amit láttam gameplay videókat, azokban eléggé zavart az a kör, meg az ellenfelek health bar-ja, ami a harcokkor megjelentek.
-
pomorski
őstag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Remélhetőleg a tesztelők is észrevették/észreveszik azokat a hibákat, amiket te felsoroltál, és javítják majd a végleges verzióra...
-
Dexar007
veterán
Jok ezek a trial dolgok. Mert mire lejar,addigra kb pont ra is unok,igy nem kell kikölcsönöznöm
mashonnan.
Xbox One-on asszem 10 (!) orat is adnak,ami nehany jateknal rengeteg. -
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
A bétában kipróbáltam, 3 nap. Az alapján azt mondom, hogy a hangulata sikeresen eléri az első részt. Kicsit túlfeszítettnek éreztem, hogy minden fával le kell állni karatézni. Viszont a grafikát akkor még nem lehetett állítani, sőt, bizonyos esetekben a hangok is viccesen, vagy rossz irányból szóltak, ami azért rontott az összképen. Tapasztalataim szerint olyan 75% lehet a játék. Ha sikerül a grafikát optimalizálni és a hangokat véglegesíteni, akkor +5%. Jó lesz.
-
Én már nagyon várom az első gameplay videókat, és az értékeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W. 1TB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 24GB. LPDDR5X. RAM.,STB. CSERE IS.
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest