Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Fura, nekem engedte állítani a grafikát a zárt bétában. Néha megröccent, meg furán nézett ki egy GTX970-en, de a motion blur kikapcsolása sokat javított. A textúrák eléggé mosottak voltak szerintem, gondolom nem a végleges teljes felbontásút pakolták bele (ha viszont igen, az gáz).
Nekem kifejezetten tetszett. Szerencsére a harcot jól kidolgozták, és van lehetőségem választani, hogy leállok velük pofozkodni, csak odacsapok és lendületben maradok, vagy elfutok mellettük. A harc volt az első rész gyenge pontja, és ezt szerintem jól kijavították. Van benne azért Assassin's Creed hatás, mint pl a gyűjthető izék elszórva a városban, meg a város sandbox lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest