- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
antikomcsi #22 üzenetére
Dehogy haragszom.
Fogadunk, hogy tudok olyan formátumot, amit nem "eszik" egy sima, mezei médialejátszó?
Kodekkel nem tökölök sosem, azt az XBMC, BSPlayer megoldja (rosszabb esetben az MPC-HC).
Játékoknál ne Crysis-re gondolj. COD1-2, NFSU1-2, természetesen flash játékok és még hasonlók. XBMC-vel még kedvesem is simán kezeli mindkét HTPC-nket, lévén a távirányítón vannak nyilacskák, play, stop...
Jah és természetesen a "homemade feeling" megfizethetetlen.(#28) gatsby, azért egy, a cikkben említett AMD-s lap egy X6 Thuban procival + egy LP HD5770-nel (ha jól tudom létezik LP) befér egy 8cm magas házikóba, szóval lehetne belőle HTPC-t csinálni. Persze mindent beállítgatni, esetleg alulfeszelni nem kis szöszmötölés, de lehetne.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Valahogy nekem is ez a gondom, en is gondolkodtam ITX konfigon, de az arabol kijön mar egy nagyon korrekt hasznalt noti, persze ha valaki komolyabban jatszik akkor az nem alternativa...
Egyebkent grat a blog irojanak, hianypotlo cikk.
-
kisza25
félisten
válasz
antikomcsi #22 üzenetére
én a 35-40cm-t "normál" gépházra írtam, de mindegy...
a HD5650 az a HD4670-el azonos teljesítményű, a HD4830 azonos órajelen 2*es teljesítményt nyújt...
tudom mennyire tud melegedni egy játékgép és egy szimpla noti,
ezért lapost játékra építeni/venni, hát nem igazán szerencsés és mint tudjuk, hamar eljön az idő, hogy fejleszteni kell egy játékgépet és egy notinál...
ja és a notiban lévő i3-mas kicsit messze van az asztaliban lévő i3-tól
tulajdonképpen az ITX-nél csak a lap drágább mint egy sima gépben,
de vannak integrált CPU-s megoldások is, ha valaki csak netre, filmnézésre szeretné használni amik elég olcsók,
nem haragszom, csak más szemszögből nézzük a világot
ha mind egyformák lennénk, elég lenne egyfajta házat, alaplapot,CPU-t ...gyártani és akkor itt most miről irogatnánk
(#24): úgy látszik mégis csak van bennünk közös -
kovy79
őstag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
A HTPC-t soha nem fogják tudni teljesen kiütni a "gyári" médialejátszók.
Szórakozhatsz firmware-rel, mail beállításokkal, és ha néha rád jön, még játszani sem tudsz vele. Cserébe egy komolyabb 100K-ba kerül...kisza25, faxa kis cikk, gratula (bár az a matrica szerintem is...
)!
-
kisza25
félisten
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
szia, nem 20cm-el kisebb, hanem 35-40-el egy normál méretű gépnél, nekem 80eFt-ba került mivel minden más megvolt hozzá és ha a régi gépem eladom akkor 0Ft-ba lett volna, csak az ment faternak,
nekem játékra is kell és nem csak HTPC-nek, a 24"-os monitort meg a notihoz is cipeltem filmetnézni, egy noti játékra kb.250-300eFt lenne,
ha VGA-t kiszedem belőle 40W a fogyasztása az integrálttal, szóval nem nehéz HTPC-vé alakítani
az ASUS K50AB notim 30-35W-ot fogyaszt idle, ahhoz mérten a 68W 8*-os CPU és 6*os VGA teljesítmény mellett szerintem nem olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged