Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Jól van na, nem kekeckedni akartam.
De: a lapom volt 11K, a 3600+ X2 6K, 2x1Gb memó anno még 6K, táp 2K, ház 1K, 120Gb 2,5" SATA vinyó 8K, Slim SATA DVD író 7K, távirányító 2K, kábelek + ezaz 3K. Tehát 45-50K-ból kijött minden. Én is miniITX-et akartam, de amit néztem 25K-tól indult és ami mindenben megfelelt volna 30K felett volt (ne kérj most linket, már nem emlékszem).
A fogyasztása sem vészes, HD filmnézés közben 60-70W körül van. Szerintem kinézetre sem vészes.
No ennyi, tényleg nem baxogatni akartam a miniITX-et, csak nekem ár/értékben jobban megfelelt a mATX. Persze vagy 50 munkaórám bánta.(#59) madgie, próbálok neki örülni, remélem nem veszem észre egyhamar (egyébként 32"-on sem láttam még).
Huh, kicsit sok lett a smiley, bocsi.
-
kovy79
őstag
Nem a Win-t "ajnároztam", csak a HTPC-t, mint médialejátszót.
Felőlem lehet ott az OS akár Win, Linux, XBMC, Live XBMC...
Egyébként igazad lehet, mert mindenki ezt a képfrissítést emlegeti, de én még tényleg nem futottam bele olyan filmbe, aminél ezt egyáltalán észre vettem volna.
Én is mATX-ből építettem mindkét HTPC-met és belefért egy 7cm magas házba. Nem volt szívem kiadni egy "tökmag" lapért 30-35K-t. -
kovy79
őstag
válasz
antikomcsi #22 üzenetére
Dehogy haragszom.
Fogadunk, hogy tudok olyan formátumot, amit nem "eszik" egy sima, mezei médialejátszó?
Kodekkel nem tökölök sosem, azt az XBMC, BSPlayer megoldja (rosszabb esetben az MPC-HC).
Játékoknál ne Crysis-re gondolj. COD1-2, NFSU1-2, természetesen flash játékok és még hasonlók. XBMC-vel még kedvesem is simán kezeli mindkét HTPC-nket, lévén a távirányítón vannak nyilacskák, play, stop...
Jah és természetesen a "homemade feeling" megfizethetetlen.(#28) gatsby, azért egy, a cikkben említett AMD-s lap egy X6 Thuban procival + egy LP HD5770-nel (ha jól tudom létezik LP) befér egy 8cm magas házikóba, szóval lehetne belőle HTPC-t csinálni. Persze mindent beállítgatni, esetleg alulfeszelni nem kis szöszmötölés, de lehetne.
-
kovy79
őstag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
A HTPC-t soha nem fogják tudni teljesen kiütni a "gyári" médialejátszók.
Szórakozhatsz firmware-rel, mail beállításokkal, és ha néha rád jön, még játszani sem tudsz vele. Cserébe egy komolyabb 100K-ba kerül...kisza25, faxa kis cikk, gratula (bár az a matrica szerintem is...
)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest