Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Eredetileg SSD-vel terveztem, de elnyelte a laptopom, aztán HDD-re telepítettem, de az nagyon hangos volt, így maradtam az embedded rendszernél.
Elvileg ez csak akkor olvas a pendrive-ról amikor bootol, meg akkor ír ha konfigot ment, vagy letöltök csomagot, átlagos használat mellett nem nyúl a tárolóhoz, így sokáig kell bírnia.
Ha mégis megdöglene a pendrive, van másik!Ezért vettem 3-at belőle.
Egy van a gépben amiről fut a rendszer, egy másik készenlétben feltelepítve, meg egy tartalék. Ha gáz van előlap lepattint, kicserél, bootol, mentett konfig betölt és megy tovább.Ha azt nézed a legolcsóbb SSD vagy CF kártyás megoldások ~10k körül kezdődnek, és azon kívül hogy több kábel kell, meg elfoglalja a 2.5" helyet, nincs semmi különbség, míg 3 ilyen pendrive megvolt 4.5k-ból össz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- EAFC 25
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest