Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
válasz
Serricon #397 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy időt szánsz még hétvégén is rám.
Mindent a Te képed mintája alapján állítottam be, sajnos nem megy.
A T1 gondolom a transmission portja, amit definiáltál az alias-oknál.Ezt nem értem, nem befolyásolhatja ?
Sajnos nem teljesen értem még az összes összefüggést, mert a net megy, de azért ez furcsa.Bocs, ha rosszul fogalmaztam, a RAM drive helyét tudtam, inkább a 4GB RAM / RAMdisk arányok, mentési időtartamok esetleges ökölszabályairól szerettem volna infot kérni/kapni.
A dependencies csomagok nálam nem elérhetőek a SystemPackage/ Manager/Available Packages-nél. Ha rákattintok a linkre, akkor egy telepítős oldalra visz el, amit meg tudnék csinálni, de nem vagyok biztos benne, hogy így kell-e.
Pl. az első link ide visz : https://www.freshports.org/security/pecl-ssh2-0Köszönöm:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- UHD filmek lejátszása
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest