- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #185 üzenetére
Asztaliban én sem féltem, van már itthon 5 SSD is, de azért ez sokkal lightosabb használat mint egy cache drive. Viszont más megoldás nincs ha csendben akarom tudni.. egy 4cm-es ventit még tervezek bele, meg egy kicsi, olcsó SSD-t, és akkor arra mehet a full. Ha pár hónap után elfogyna alóla akkor még mindig vissza tudom dugni a pendrive-ot és megy tovább, szóval kockázat nem nagy.
Sosem figyeltem hogy kihez, hogy kapcsolódik, de minden jön max sebességgel, szóval nem izgat, biztos rendben van. Sokszor én vagyok az első aki szedi, és eddig mindig sikerült, nem kellett másra várni.
A log-ot a RAM disk-re írja, szóval amiatt nem kell aggódni.
status-system logs-settings menüben van hogy mennyit tároljon, a régebbieket eldobja, de ha van syslog szervered, akkor itt megadhatod neki hogy hova küldje a logot, és így évekre visszamenőleg is megőrizheted ha szükséges.
Nálam 50-en van, nem szoktam a logot visszanézegetni, viszont így is látom a főoldalon ahogy pörög a cucc.Valamint a diagnostic-nanobsd menüben tudod a már említett klónozást elvégezni, valamint itt tudod beállítani, hogy milyen sűrűn írja ki a grafikont és a tárolt IP-ket a pendrive-ra.
Ha itt nincs beállítva, akkor törlődik a grafikon ha újraindítasz, valamint a menet közben csatlakozott gépek IP-je. Én ezt 1 naponta íratom ki, az RRD grafikon miatt. Valamint konfig lementésnél is mindig kiválasztom hogy RRD-vel együtt mentsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest