- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solicidium
aktív tag
válasz
Solicidium #59 üzenetére
Na, közben találtam még ígéretes példányokat: pl. ezt Itt a leírás alapján a 12,5 A sem akadály. Több ilyet is találtam a szóban forgó oldalon, csak nem mindegyikhez rendelhető eu szabványú konnektor dugó. Ha az általad linkelt paneltáphoz tudnál ajánlani valami megfelelő adaptert is, köszönöm előre.
-
Solicidium
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Igen-igen, a processzorok tdp-jének "lelkivilágával" tisztában vagyok. Tudom, hogy pl. az általam említett x2-es beéri 40 watt alatt. A másik: a wd green lehet, h menne kifele és jönne helyette a notimból egy 7200-es 160-as hita. Méretre elég talán és most hiretelen ezt tudnám rakni bele. Ennek a paneltápnak a létéről viszont nem volt tudomásom, ezt külön köszönöm. Bár úgy látom, ehhez meg megfelelő külső adaptert lesz nehéz találni. Az azonos márkájú weblapon található legnagyobb is kevésnek tűnik hozzá...
-
Solicidium
aktív tag
Örülök, hogy ez a kérdés felmerült. Akkor, amire kíváncsi lennék, ha tudnál ebben segíteni: Gépem az adatlapomon, de 7750 menne az 5750 helyére (kb. 90w v. 55w) és ehhez a konfighoz szeretnék rendelni egy 160/150-as pico-psu-t. Ami számomra kérdéses, hogy a leadott 8A elég lesz-e a konfigom meghajtásához. Amit még esetleg tudok faragni a fogyasztáson, hogy a 65w-os 905-e helyére beficcen egy 45w-os athlon II x2 (e-s x4-ek órajele nem az igazi, akárcsak a phenomomé és drágán beszerezhetőek). Sandyre vagy majd leendő i3-as Ivy-ra (35w-os kétmagosra) egyelőre nem akarnék cserélni, mert elég komoly költségvonzata lenne.
-
Solicidium
aktív tag
-
Solicidium
aktív tag
Örvendetes az újabb gyártó mini-itx vonalon, ráadásul egy kevéssé kompromisszum-mentes bővíthetőségű házzal, bár az előlapi 5,25 helyett szerintem elég lett volna egy noti odd hely, másrészt eléggé nagy lett így a ház. Márpedig akkor már inkább micro-atx; az alaplappal kevesebb a nyűg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest