- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Solicidium
üzenetére
Van akinek sok a microATX (mint nekem is), viszont nagy helyigényük van, kompakt vízhűtés, ATX moduláris táp, HD 7970 stb stb... Lehet nagy mITXnek ez a ház, de ebbe minden elfér, szép lyukacsos, szellőzéssel se lesznek gondok, ebbe már építhető erőgép, alaplapon kívül minden "asztali" méretű. ODD helyre meg mindenki azt rak, amit akar, nincs belevésve hogy DVD-t rakjál bele, vagy szétesik a ház.
Nekem első ötletem egy mobilrack volt, de jobb ötlet, hogy átalakítóval belerakom a nagy vinyót és szerzek lyukacsos előlapot, mint pl a CM 690-nél, ami egyrészt szellőzést ad a vinyónak, másképp nem mutat rosszul.
Sokáig filóztam a házzal kapcsolatban, mert erőgépet akarok majd építeni kis méretben, és eddig ez a ház áll nálam a legközelebb a tökéleteshez...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem első ötletem egy mobilrack volt, de jobb ötlet, hogy átalakítóval belerakom a nagy vinyót és szerzek lyukacsos előlapot, mint pl a