Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balikabo
tag
Frissíttés, nekem a kepfeltoltessen nincs bajom, vannak kepeim weboldalon amit onnan linkelek lassan 5 éve és még mindig jo.
-
netpeti98
addikt
Van egy befűtött boilerem, de arrébb szeretném rakni az engineket mellőle. Nyugodtan lecsatlakoztathatom őket vagy, ha nincs hova mennie a gőznek akkor felrobban a boiler?
Üdv netpeti98
-
kmisi99
addikt
Nem semmi. Ha még single player módban építeni az lenne ám a kihívás. Én imádok kreatívkodni single palyerben is mert legalább küszködni kell az anyag ellátással meg azzal hogy nem repül. Egyszer egy bazinagy világító tornyot építettem órákig keresgéltem színező anyagokat.

-
-
balikabo
tag
Munkálatok közben, csak hogy ne mindíg éjszakai kép legyen fent:
-
balikabo
tag
Castle 2. nap.:
-
balikabo
tag
Este ujrakezdtem, azóta eddig jutottam el:

-
Hunikornis
tag
Akit érdekel:
1.5.2 FTB Beta -
kmisi99
addikt
Nekem hdd halál miatt több pálya összesen kb 500 óra játékkal veszett el.

-
balikabo
tag
Esetleg aki segítene:
bár szerintem tényleg elveszett: -
törölt tag
-
balikabo
tag
Hali mindenki!
Segítsetek pls. Nem játszottam eddig sokat minecraft-al és a minap elkezdtem építeni egy kastélyt, valami brutál jól álltam már és gigantikus lett, mikor 8 óra építkezés után kifagytam arra hivatkozva hogy kevés a memória... Kezdhetem előröl? Először vissza sem akarta hozni a mapot, majd később mikor sikerült neki sehol sem találom a mapon amit csináltam, sajna támpontom nincs mert full lapos talajon dolgozom
avlami ötlet, vagy a fagyásnál minden elveszett? -
netpeti98
addikt
Eredetileg Import busra gondoltam, de akkor rárakom majd az interfacere és leváltom az enderchesteket a quarry esetében.
Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
Mindenképpen előnyös a többi rendszerrel szemben, eddig ez a legjobb raktározási, feldolgozási, craftolási, stb rendszer amivel találkoztam, nyilvánvalóan azért mert nincsenek fizikai korlátai, minden anyag ottvan mindenhol, és mégis sehol...
Ami számomra még hiányzik, az például több rendszer közötti kapcsolat, jó lenne kicsit elszeparálni, pl külön rendszer craftoláshoz, tároláshoz, feldolgozáshoz.. de majd alakul még ez, nem olyan régi mod. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
attól hogy nem rendereli le az itemeket attól még a rendszert frissíti. ilyen pl ha kiszedsz egy csövet vagy bármit a rendszerből vagy hozzáadsz. updateli az egészet, újraszámolja a craftolás alatt lévő itemekhez hogy miből készülhet (néha hülye az ae és nem veszi észre hogy bejött item amiből craftolhatna és pl továbbra is uuból gyárt) stb. ahhoz képest hogy pl rp-vel ez mekkora lagot eredményezne ez egészen baráti eddigi tapasztalataim szerint
-
Serricon
senior tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Persze, nálam is 8 quarry küldi 1 tesseract-ra az összes itemet, az meg pakolja az interface-be, így amihez hozzáér a quarry feje azonnal bent van a diszkeken.
Amióta kivettem szerver konfigban az AE csovek villogását meg low uzemmódba nyomtam a rack-ek ledjeit azóta még a házunk is járható lett, piszok nagy lagot generál ennyi anyag mozgatása a rendszeren belül, pedig elvileg látszatra semmi nem mozog..
-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
közvetlenül? közvetlenül nem, kell közé egy me interface legalább. amikor legutóbb néztem akkor két quarry-t szépen elvitt egy darab, elég gyors hozzá. ugye a quarry invertoryba pakol, az me interface-nek meg van, ha nincs definiálva neki semmi hogy mit tartson bent akkor mindent egyből storage fele küld, kb instant. lehet trükközni chestből exportbuszozással, de annak nem sok értelmét látom, nem túl hatékony
-
netpeti98
addikt
Az Item Tesseractot rálehet kapcsolni közvetlenül az AE rendszerre?
Üdv netpeti98
-
flash-
veterán
valaki mondja már el hogy mért van az hogy felrakom a minecraftot,meg a javat elindul a minecraft.bezárom,pár perc mulva már nem indul el java hibával,ilyenkor csak a renszervisszaállitási pont korábbi visszaállitása segit.ezt eljátszom,letöltöm ujra a javat,jó a minecraft.bezárom.eltelik idő inditanám nem indul megint.....
nem nekem lesz,megkértek hogy oldjam meg mert tanácstalanok,de én is...
-
netpeti98
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Nem tudom, de ma miután beindítottam a quarrykat 1 ender, 1 tessa és 1 quarry eltűnt. A másikra is gondoltam, de az csak a széléhez fért hozzá a másik oldalon (a narancssárga állványhoz), tehát az se bonthatta le őket. Meg a tessa az energy cell fölött volt, akkor az energy cell miért nem tűnt el?
Valami bugra gyanakszom, mert még robbanás hely se volt a környéken.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
A quarry elméletileg nem bonthatja le önmagát igaz?
Üdv netpeti98
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Milyen konfigod van és milyen modokkal játszol?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az OptiFine FPS-stabilizálóját ki kell kapcsolni, gyakorlatilag negyedel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
minden minimumra és tegyél fel egy optimilizert a gépedre takaritja a ramot , segit
ez a zeppelin mod brutál jó

-
jonnyjoker01
veterán
Valami FPS növelõ megoldást tudtok? OptiFine-al örülök, ha megvan a stabil 10 fps

-
escape
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
am a zeppelin modot forge-val is tudom telepíteni? vagy van valami jobb loader, és ha igen nevet pls

-
Micsurin
nagyúr
kéne egy normális map editor de nem találok nem tudtok egyet 1.5.1 hez? vagy 1.5.2 höz?
-
netpeti98
addikt
Pár infó az FTB Launcher 2-ről.
Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
Közérdekű közlemény:
PH FTB szervert frissítettem v1.1.2-re, lehet uppolni a launcherben. -
Van új PH játék. Gyertek minél többen!

-
Phvhun
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elveszti a varázsát szerintem a játék ha minden generálódik, ilyen alapon menj kreatív módba és dobj le magadnak 10 stacket mindenből.
-
jonnyjoker01
veterán
Gyémántkészítéshez ajánlom a Useful Cobble modot. Plusz televan extrákkal. My fav

-
LW
őstag
válasz
Baldvin2000
üzenetére
Kezdésnek jó! Van egy erősen valószínűtlen elképzelésem, de előtte megkérdezem: Mennyi memória van a gépben?
-
Phvhun
őstag
válasz
Baldvin2000
üzenetére
doblyad ki aztat a billentyűzet tet. vagya minnecraft-ot. ésnincs töb prob lém a!
-
LW
őstag
Ez súlyos.

-
Baldvin2000
csendes tag
Heló!Na akkor van egy új billentyűm a modecom mc-gk1. És mikor a minecraft-ot és belépek szerverbe vagy egyjátékos mod-ba akkor azt kezdi el csinálni, hogy az asztalon a parancs ikon-t nem tudom elhúzni a start menüt nem tudom megnyitni és a minecraft-ban az escape meghülyül. Onnan tudom, hogy a billentyűzettel van valami mert a régi billentyűzetemmel normális amikor visszadugom az újjat akkor ezt a problémát észlelem. akkor szokott megjavúlni mikor kijelentkezek és visszalépek a felhasználó fiókomba. Ha érted előre is köszönöm válaszod.Ja és még valami csak akkor kezdi el ezt a hibát mikor belépek a világba vagy a szerverre a főmenübe nem csinálja ezt.
Baldvin
-
LTwinHU
tag
Elkészült a taliga féle FTB szerveren a első nagyobb projektem, a blackbox. Ez egy tier5-ös enderman farm, 2-5 percenként gyárt 16 enderpearlt, ez minium stoneval átalakítható vasra, aranyra, gyémántra és még sok másra. A farm publikus, a nethet könyvemen keresztül elérhető.

További képek itt. -
netpeti98
addikt
Valakinek van 64k Storage gyára a szerveren? Az anyagot én biztosítom a craftoláshoz.
Üdv netpeti98
-
james001
veterán
Nem tudnátok olyan mod-ot ajánlani amiben több gyümölcsöt és zöldséget tudnék termeszteni? Ilyen kertészkedős mod

Meg aki használ Timbermod-ot,annál is csak maga a fa esik szét,vagy a lomb is? Mert nekem csak a törzs szokott szétesni... -
föccer
nagyúr
válasz
Baldvin2000
üzenetére
No, ennek fuss neki még egyszer, de ha lehet próbálj bele varázsolni valami értelmet is, mert ez így értelmezhetetlen.
Tagold a mondanivalódat és lehetőleg ne úgy írj, mintha beszélnél, mert az jelen esetben teljesen értelmezhetettlenné teszi a hozzászólásodat.
üdv, föccer
-
Baldvin2000
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom észre vették-e akiknek modecom mc-gk1 billentyűzetük van, hogy ha elindítom a minecraft-ot és szerverbe vagy egyjátékos módba játszom akkor az kezdi el csinálni, hogy nem lesz jó az escape és ha kilépek akkor az asztalon a parancsikon-t nem tudom elhúzni és a start menüből nem tudok kijelentkezni, de ha kijelentkezek akkor már újra normális lesz. Onnan tudom, hogy a billentyűzettel van valami mert a régivel jól megy ezzel az újjal meg ilyen hibát ejt(Windows 7-em van). Előre is köszi

-
Serricon
senior tag
Egy kis ideig nem lesz szerver (PH FTB), megjött az upgrade csomag, bütykölök vele, remélem utána már jobban fog menni.
-
Integrator
aktív tag
Steve's Cart működik már xychorium soillal?
-
netpeti98
addikt
Stabil quarry világot már sikerült létrehozni mystcraft-al a szerveren?
Üdv netpeti98
-
Phvhun
őstag
Taligás szeróhoz honnan tudom letölteni a minecraft mappát mindenstül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sosem tudnék belekezdeni egy ilyen projektbe. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)