- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Kipróbáltam én is a böngésző verziót és nagyon megtetszett, a paypalomon pont volt is pénz, tehát 2823ft-ért meg is vettem. Elindítottam, volt öröm és boldogság, szedtem a bambuszokat, meg minden szirszart, aztán a gép se szó se beszéd kikapcsolta magát(mintha túlmelegedett volna, vagy a falból kirúgtam volna a kábelt). Mikor visszakapcsoltam, indítom a játékot és hihetetlen piszok módon szaggat. Levettem a távolságot, meg a minőséget is minimumra(a maxról) de így is élvezhetetlenül szaggat. Aztán crashelt is egyet azóta(tudom, hogy alfa, a crash nem is zavarna, de a szaggatás nagyon)
Továbbá fullscreen-t valahogy nem lehet belőni? Valami kapcsoló nincs az exéhez?
Jah igen: AMD turion x2 @2.0Ghz, Mobility radeon hd3470x2, 2GB ram, W7. Szerintem elégnek kellene lennie a konfignak, de majd még bütykölök vele valamit, mert játszani akarok, mert nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fogyjunk le!
- Milyen egeret válasszak?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Mesterséges intelligencia topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest