Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apatyas #15697 üzenetére
Inkább nyúltesztet csináltam, beraktam többszáz nyulat amíg túl nem telítődtek. Ugyanúgy átmennek a kerítésen meg a vasrácson is úgyhogy bugos mind a kettő. Ha sima földblokkal raktam körbe akkor semmi, végtelen nyulat be lehet rakni, amíg le nem esik az FPS diavetítésbe.
Főleg mikor kiütöd a blokkot és kirobbannak a nyulak.
Akkor is átmennek rajta ha csak egy blokknyi a kerítés vagy a rács és felváltva van kővel.Nem csak átférni tudnak rajta, átugrani is át tudják, az egy blokkos kerítést és a két blokkos vasrácsot is. De csak akkor ha sebződnek és menekülni kezdenek. Egyel magasabbra kell csinálni akkor nem ugorják át, de mivel átférnek rajta így olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest