Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
laposonly11 #7 üzenetére
Na én pont ezt utálom, mikor beleröhögnek/röfögnek a filmbe, meg mellettem csámcsognak a bűzös pattogatott kukoricával.
Mondjuk nem is tudom mikor voltam utoljára moziba, talán az üvegtigris 3-at láttam utoljára, de olyan fényes volt a kép rossz volt nézni, szerintem még vibrált is valahogy
-
törölt tag
válasz
#24536576 #22 üzenetére
Miért? A mostani mozik szinte mindegyike tolja a képedbe a fos 3D-t. Nem elég, hogy hulladék a szemüveg, amit adnak, de még sötétít is egy hatalmasat, nem beszélve az állandó szellemképesedésről. Ezzel a kijelzővel végre el lehet érni azt, amit elvárható lenne már nagyon régóta egy mozitól, megfelelő fényerő, megfelelő dinamikatartomány.
-
mzso
veterán
És?
A moziba a filmek miatt mész leginkább. (bár valaki lehet, hogy a csámcsogás, pofázás, meg a röhögés miatt megy)Egy jobb minőségű kép csak javíthat a dolgon. Otthon meg kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 3 méterről 100 colos kijelzőt nézzenek, hogy hasonló legyen az élmény.
-
mzso
veterán
válasz
PrinceHerceg #2 üzenetére
A miskolci Cinema City.
-
TBMC
addikt
ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben
-
haxiboy
veterán
Azért a mostani vetített képek minősége vs a szalagok...szerintem a régi vetítőgépek jobbak voltak. Hasonló minőség talán csak a Cinema Pinkben van, a City-ben biztos nincs, főleg hogy legutóbb mikor voltam épp felújították a mozit és olyan homályos sz@r kép volt amilyet még soha nem láttam moziban.
-
Ideg
aktív tag
"...hogy a csatorna stúdiójában egy ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben."
Hogy mi?
-
törölt tag
válasz
11m átló. Pont erre gondoltam én is, hogy ideális mozivászon. Végre nem egy sötét vetített vackot kell nézni.
-
tng
tag
Szerintem a mozi halála lesz ha ott is nagy kijelzők lesznek. Pont a vetített kép a lényeg.
-
törölt tag
válasz
-
PrinceHerceg
őstag
Kíváncsi vagyok melyik mozi lépi meg először egy ilyen beszerzését!
-
törölt tag
Hidegsz@r™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Sony Crystal LED kijelző nagy fényerővel, hatalmas kontraszttal és óriási képátlóval bír.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Jövedelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest