- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Tehát most hasonlítsunk össze egy tv-ről készült 300 kb-os képet amit már többszörösen szerkesztettek a rendezvényről készült magasabb felbontású profi képekkel? Ennek mi értelme?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Interceptor
addikt
válasz
laposonly11 #7 üzenetére
Na én pont ezt utálom, mikor beleröhögnek/röfögnek a filmbe, meg mellettem csámcsognak a bűzös pattogatott kukoricával.
Mondjuk nem is tudom mikor voltam utoljára moziba, talán az üvegtigris 3-at láttam utoljára, de olyan fényes volt a kép rossz volt nézni, szerintem még vibrált is valahogy
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
törölt tag
válasz
#24536576 #22 üzenetére
Miért? A mostani mozik szinte mindegyike tolja a képedbe a fos 3D-t. Nem elég, hogy hulladék a szemüveg, amit adnak, de még sötétít is egy hatalmasat, nem beszélve az állandó szellemképesedésről. Ezzel a kijelzővel végre el lehet érni azt, amit elvárható lenne már nagyon régóta egy mozitól, megfelelő fényerő, megfelelő dinamikatartomány.
-
mzso
veterán
És?
A moziba a filmek miatt mész leginkább. (bár valaki lehet, hogy a csámcsogás, pofázás, meg a röhögés miatt megy)Egy jobb minőségű kép csak javíthat a dolgon. Otthon meg kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 3 méterről 100 colos kijelzőt nézzenek, hogy hasonló legyen az élmény.
-
mzso
veterán
válasz
PrinceHerceg #2 üzenetére
A miskolci Cinema City.
-
TBMC
addikt
ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben
-
haxiboy
veterán
Azért a mostani vetített képek minősége vs a szalagok...szerintem a régi vetítőgépek jobbak voltak. Hasonló minőség talán csak a Cinema Pinkben van, a City-ben biztos nincs, főleg hogy legutóbb mikor voltam épp felújították a mozit és olyan homályos sz@r kép volt amilyet még soha nem láttam moziban.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Ideg
aktív tag
"...hogy a csatorna stúdiójában egy ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben."
Hogy mi?
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
laposonly11
senior tag
-
törölt tag
válasz
11m átló. Pont erre gondoltam én is, hogy ideális mozivászon. Végre nem egy sötét vetített vackot kell nézni.
-
tng
tag
Szerintem a mozi halála lesz ha ott is nagy kijelzők lesznek. Pont a vetített kép a lényeg.
-
törölt tag
válasz
Itt van pár kép, hogy hogyan is nézett ki ez az esemény:[link]
Érdemes összehasonlítani a cikkben lévő képpel.
Szerintem nincs az a mozi ami ezért pénzt adna, bármilyen tanúsítványt kapna rá, és az a néző, aki ezt 5 percnél tovább élvezné.
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Kíváncsi vagyok melyik mozi lépi meg először egy ilyen beszerzését!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hidegsz@r™
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Sony Crystal LED kijelző nagy fényerővel, hatalmas kontraszttal és óriási képátlóval bír.
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- LG 55C3 ÚJ állapotban
- Steelseries Arctis 7P+ Garanciával!
- LG 43QNED80T3A tv eladó pár hetes, doboz és gar!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest