Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
laposonly11 #7 üzenetére
Na én pont ezt utálom, mikor beleröhögnek/röfögnek a filmbe, meg mellettem csámcsognak a bűzös pattogatott kukoricával.
Mondjuk nem is tudom mikor voltam utoljára moziba, talán az üvegtigris 3-at láttam utoljára, de olyan fényes volt a kép rossz volt nézni, szerintem még vibrált is valahogy
-
törölt tag
válasz
#24536576 #22 üzenetére
Miért? A mostani mozik szinte mindegyike tolja a képedbe a fos 3D-t. Nem elég, hogy hulladék a szemüveg, amit adnak, de még sötétít is egy hatalmasat, nem beszélve az állandó szellemképesedésről. Ezzel a kijelzővel végre el lehet érni azt, amit elvárható lenne már nagyon régóta egy mozitól, megfelelő fényerő, megfelelő dinamikatartomány.
-
mzso
veterán
És?
A moziba a filmek miatt mész leginkább. (bár valaki lehet, hogy a csámcsogás, pofázás, meg a röhögés miatt megy)Egy jobb minőségű kép csak javíthat a dolgon. Otthon meg kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 3 méterről 100 colos kijelzőt nézzenek, hogy hasonló legyen az élmény.
-
mzso
veterán
válasz
PrinceHerceg #2 üzenetére
A miskolci Cinema City.
-
TBMC
addikt
ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben
-
haxiboy
veterán
Azért a mostani vetített képek minősége vs a szalagok...szerintem a régi vetítőgépek jobbak voltak. Hasonló minőség talán csak a Cinema Pinkben van, a City-ben biztos nincs, főleg hogy legutóbb mikor voltam épp felújították a mozit és olyan homályos sz@r kép volt amilyet még soha nem láttam moziban.
-
Ideg
aktív tag
"...hogy a csatorna stúdiójában egy ilyen kijelzőt elhelyeznek majd el a háttérben."
Hogy mi?
-
törölt tag
válasz
11m átló. Pont erre gondoltam én is, hogy ideális mozivászon. Végre nem egy sötét vetített vackot kell nézni.
-
tng
tag
Szerintem a mozi halála lesz ha ott is nagy kijelzők lesznek. Pont a vetített kép a lényeg.
-
törölt tag
válasz
-
PrinceHerceg
őstag
Kíváncsi vagyok melyik mozi lépi meg először egy ilyen beszerzését!
-
törölt tag
Hidegsz@r™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Sony Crystal LED kijelző nagy fényerővel, hatalmas kontraszttal és óriási képátlóval bír.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest