- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Szerintem nincs igazad. Nem kell K&R C-t tanulni, hogy C++11-el folyatasd, mert a '78-as C nem alapja a 2011-es C++-nak. Sőt elég kártékony beidegződéseket vihetsz tovább.
Most a C-t kicserélheted nyugodtan OpenGL 1.5-el, a C++11-et OpenGL 4.4-re.
Amúgy, hogy kicsit ON topic is legyen az OGL-re durva csapás volt az, hogy ragaszkodtak a legacy-hoz, nem merték megcsinálni azt, amit a MS a DX9-DX10 váltásnál. Ilyenekkel volt tele a net.
Ja és én bizony felejteném a TurboC-t mert az alapokhoz jó, de valyon van-e bármi amiben a legújabb gcc-vel szemben előnye lenne. -
bitblueduck
senior tag
az oktatás zömében nem tért át a modern OpenGL funkciókra
ha már oktatás akkor felsőoktatásban is lehetne OGL4+-t használni. Ezúton is üdvözlöm a szegedi egyetemet a kb ma is oktatott '97-es tananyaggal együtt (erről tudok nyilatkozni, mert ott voltam)
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb 1 félév anyaga el is menne dx11-ben 1 háromszög kirajzolására ha nagyjából érteni is akarod mire van az a 200 sor mire megmozdul... nemtudom OGL-ben mennyire van így ez.
Én azért a dx11-es/ogl4+-os háromszögre szavaznék, mint a dx5?/ogl1.1-es pörgő helikopterre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest